Oameni revoltați în Germania, după ce Moş Crăciun a fost arestat că nu purta mască de protecție - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Poliţiştii germani au reuşit să enerveze o întreagă comunitate din oraşul Stralsund, Mecklenburg-Pomerania de Vest, după ce l-au arestat pe Moş Crăciun.

Agenţii care patrulau în apropierea Târgului de Crăciun din Stralsund au reţinut un bărbat costumat în Moş Crăciun. Poliţiştii l-au luat la întrebări pe respectivul bărbat pentru că nu purta mască. Apoi, acesta a refuzat să se legitimeze aşa că i s-au pus cătuşele şi a fost dus la secţie. Bărbatul a fost eliberat după o aproximativ o oră, după ce a fost legitimat.

Poliţia germană susţine, potrivit Observator, că bărbatul nu a atras atenţia agenţilor pentru că nu purta mască, ci pentru că ar fi făcut parte dintr-un grup de 65 de persoane care protestau faţă de măsurile restrictive impuse de autorităţi. Totuşi, imaginea cu un "Moş Crăciun" încătuşat nu le-a picat bine cetăţenilor germani care au reacţionat pe reţele de socializare.

`Motivul principal pentru care l-au arestat pe Moş Crăciun nu este legat de faptul că el nu poartă mască, ci pentru a te demoraliza. În acest caz, să-i demoralizeze pe copiii tăi", a postat pe Twitter, unul dintre martorii scenei. Clipul postat pe reţelele de socializare, dar şi pe YouTube, a devenit rapid viral.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel