O țară europeană interzis cafeaua la pachet din cauza pandemiei COVID

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
cafea_la_pachet
cafea_la_pachet

Decizia Guvernului i-a determinat pe cetăţenii cehi să îşi exprime nemulţumirea în comentariile postate pe portalurile de ştiri. „Este bătaie de joc”, s-a plâns un utilizator de Internet.

„Nu am timp să stau în cafenea dimineaţa, înainte de muncă”, a scris un alt utilizator. Alţii au răspuns într-o manieră mai ironică, unul dintre comentatori apreciind că „asta cu siguranţă ne va salva de pandemie”.

Decizia de interzicere a cafelei la pachet a fost aprobată joi de Guvernul ceh, însă, din cauza formulării neclare, unii au crezut că este vorba pur şi simplu de o eroare, relatează Agerpres. Ministrul ceh al Industriei şi Comerţului, Karel Havlicek, a sporit confuzia după ce a spus că, în opinia sa, cafeaua la pachet va fi permisă doar în cazul în care consumatorii vor lua paharul de cafea „acasă, într-o pungă”.

Ministrul Sănătăţii, Jan Blatny, a risipit orice îndoială cu prilejul unei dezbateri care a avut loc vineri seara. „Nu este vorba de o greşeală: obiectivul este acela că nu vom mai face plimbări prin pieţele de Crăciun sau pe străzi cu căni de cafea sau mâncare în mână”, a precizat ministrul Sănătăţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel