O tânără și-a recuperat mirosul la trei ani după ce l-a pierdut din cauza COVID: Sper să nu dispară din nou!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O tânără și-a recuperat mirosul la trei ani după ce l-a pierdut din cauza COVID -Sper să nu dispară din nou!
O tânără și-a recuperat mirosul la trei ani după ce l-a pierdut din cauza COVID -Sper să nu dispară din nou!

Printre cele mai frecvente efecte suferite de cei care au fost infectați cu Covid se numără pierderea gustului și mirosului. Două simțuri de care sute de oameni au fost privați, chiar după ce s-au vindecat.

Iată ce spune utilizatorul TikTok, Claudia Sierra (@soyclaudiasierra), care acum trei ani și-a pierdut simțul mirosului după ce a contractat COVID, iar acum a împărtășit cu entuziasm vestea că și-a recăpătat capacitatea de a mirosi:  „M-am trezit în această dimineață și dintr-o dată am mirosit totul”, a început să explice în videoclip, exprimându-și surprinderea că a încercat diferite metode de recuperare a simțului tău olfactiv.

Prin urmare,  utilizatorul a decis că și va petrece "toată ziua mirosind" diferite lucruri. Primul parfum a fost apa de colonie Nenuco, explicând că, fără a-și aminti cum mirosea colonia, a ales-o pe cea pe care o folosise în cei trei ani în care și-a pierdut simțul mirosului.

Pe tot parcursul videoclipului, Claudiei îi place să miroase diverse produse cu arome intense, precum cafeaua și chiar amoniacul. 

Acum, mirosul după care tânjește tânăra este cel al mării.  „Să vedem cum miroase apa de mare. Abia aștept”, a spus tânăra, vizibil încântată dă va putea simți din nou aroma caracteristică a litoralului.

Asta este viața, sper să nu dispară din nou”, a recunoscut Claudia, după ce a ajuns pe o plajă.  Alți utilizatori care au trecut prin situații similare au sărbătorit alături de Claudia faptul că și-a recuperat mirosul.

@soyclaudiasierra

????????

♬ sonido original - Claudia Sierra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel