O tânără, disperată după ce a fost concediată de la 12 locuri de muncă: „Renunț, nu știu ce să fac"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O tânără, disperată după ce a fost concediată din 12 locuri de muncă - Renunț, nu știu ce să fac cu viața mea
O tânără, disperată după ce a fost concediată din 12 locuri de muncă - Renunț, nu știu ce să fac cu viața mea

Disperarea unei tinere din Spania, în vârstă de 23 de ani, care a acumulat deja 12 disponibilizări, a devenit virală pe TikTok.

Spania are un titlu mai puțin onorabil: este țara cu cea mai mare rată a șomajului în rândul tinerilor. Elena Fuentes este o tânără, care, la 23 de ani, a fost deja concediată din 12 locuri de muncă.

„Renunț, chiar renunț”, își începe tânăra povestea pe TikTok. Total devastată, ea a scris în postare că „Nu mai știu ce să fac cu viața mea!”. Elena Fuentes explică, în videoclipul său devenit viral, că „după o săptămână de muncă, m-au compensat să plec”.

Elena detaliază motivele pe care i s-au dat și pe care le-a auzit în diferitele locuri în care a fost. Eșecul acumulării unei concedieri după alta a făcut-o pe tânără să-și regândească cariera, adăugând că se află între o criză existențială dacă să continue să-și caute de lucru și să o ia de la capăt, „pentru că mereu o iau de la capăt”, sau să-și înființeze propria ei  companie. „Nu înțeleg, nu înțeleg”, conchide ea.

Urmăritorii Elenei au ținut să o încurajeze: "Asta e clasa business în Spania, nu te lasă păcălit. Nu e vina ta, noroc și curaj!", "Pregătește-te pentru un examen și vei lucra mereu fără probleme. Mult succes și liniștește-te, ești foarte tânără", „Nu te descurca. Lumea muncii este crudă, dar este realitatea dură. Mult succes” sau „Problema nu este a ta, ai atitudine, ceea ce este ceea ce este important. Vei găsi jobul ideal".

@elenafuentes99

se trabaja dónde se puede

♬ sonido original - Elena Fuentes

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel