O tânără, care era drogată, a fost violată și șantajată de un bărbat de 40 de ani din Bacău

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Bacău, a fost arestat după ce o tânără de 19 ani, din Bacău, a reclamat că individul a violat-o, profitând de faptul că ea era inconștientă, după ce a consumat substanțe psihotrope. După viol, bărbatul a amenințat-o și șantajat-o pe tânără.

O tânără de 19 ani, din Bacău a sesizat Poliția faptul că, în noaptea de 5 spre 6 august, un bărbat de 40 de ani, profitând de starea de inconştienţă a acesteia, posibil cauzată de consumul de substanţe psihotrope, ar fi întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei tinerei.

Ulterior, bărbatul ar fi amenințat-o și șantajat-o pe tânără că va posta în spaţiul public materiale foto și video cu aceasta în ipostaze indecente, în cazul în care nu va da curs solicitărilor acestuia de a se întâlni cu el. Totodată, bărbatul ar fi amenințat-o pe tânără cu bătaia.

„Polițiștii de investigații criminale din Bacău au probat activitatea infracțională a bănuitului faţă de care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infractiunilor de viol, şantaj şi ameninţare. Totodată, la data de 13 august, polițiștii din cadrul Biroului Investigatii Criminale Bacău, cu sprijinul luptătorilor pentru acțiuni speciale, au actionat pentru punerea în aplicare a unei autorizații de percheziție domiciliară la locuinţa bărbatului, de unde au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, două telefoane mobile, o unitate de calculator, două dispozitive de stocare și folii de medicamente”, a transmis, sâmbătă, Poliția Bacău, într-un comunicat de presă. În urma audierilor, polițiștii au decis reținerea bărbatului pentru 24 de ore, iar apoi magistrații au decis arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel