O tânără a primit din greșeală un salariu de zece ori mai mare: Horoscopul m-a avertizat să fiu atentă cu karma și am anunțat șeful

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O tânără a primit din greșeală un salariu de zece ori mai mare - Horoscopul m-a avertizat să fiu atentă cu karma și am anunțat șeful
O tânără a primit din greșeală un salariu de zece ori mai mare - Horoscopul m-a avertizat să fiu atentă cu karma și am anunțat șeful

O tânără de naționalitate spaniolă care împărtășește fanilor experiențele sale din Australia, a povestit că firma la care muncește a făcut o greșeală și i-a plătit de zece ori mai mult.

„Ceea ce nu se întâmplă niciodată s-a întâmplat cu mine”, le-a spus  urmăritorilor săi Tiktokerul Martaregistrada. Ea a continuat să povestească că în Australia se plătește săptămânal, dar a rămas surprinsă când a văzut una dintre ultimele plăți pe care le-a primit. „Mi-a intrat pe card salariul pentru o săptămână: 2.200 de dolari. Compania a greșit și a indicat 35 de ore în loc de trei ore și jumătate, cât lucrez eu. Adică, am muncit între 35 și 60 de dolari pe oră... 2.200 de dolari”, a dezvăluit tânăra.

„Acești bani îmi ajung pentru un bilet dus-întors în Spania cu toate taxele incluse, sau practic două luni de chirie”, a adăugat tânăra, care a dezvăluit la ce s-a gândit când a văzut banii din cont.

„Mie mi se pare fantastic, dar banii aceia nu sunt ai mei, de aceea i-am returnat. Mai ales că  horoscopul m-a avertizat să fiu atentă cu karma. I-am scris șefului meu: Nu cred că știai că pe 1 ianuarie este ziua mea de naștere, dar, ne-am cunoscut recent că tu să-mi dai deja 2.200 de dolari”, a explicat tânăra.  

Videoclipul are peste 90.000 de vizualizări și peste 8.000 de aprecieri. Tânăra a primit tot felul de opinii de la fanii săi.

„Admir foarte mult onestitatea și poate că karma îți permite să păstrezi banii”, „Am încercat să fac la fel și mi-au scos din salariul de luna viitoare”; „Am făcut-o de mai multe ori... sărac dar cu demnitate”, au fost câteva dintre comentariile utilizatorilor rețelelor de socializare.

@martaregistrada Cuando la nómina en Australia te sale a devolver. #vivirenaustralia #latinosenaustralia #trabajarenaustralia #storytimeespañol #storytimeenespañol #españolesenaustralia #humorespañol #treintokera #argentinosenaustralia ♬ original sound - Marta | Española en Australia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel