O șoferiță româncă de TIR, eroină pentru animalele pe care le transporta: „A împins remorca singură, o remorcă de 7-8 metri lungime”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O șoferiță româncă de TIR, eroină pentru animalele pe care le transporta: „A împins remorca singură, o remorcă de 7-8 metri lungime”. FOTO: captură video Știrile PRO TV
O șoferiță româncă de TIR, eroină pentru animalele pe care le transporta: „A împins remorca singură, o remorcă de 7-8 metri lungime”. FOTO: captură video Știrile PRO TV

Un camion care transporta animale a fost aproape să ardă ca o torță, luni seară, pe Autostrada Soarelui.

Din fericire, şoferiţa a simțit un miros de fum puternic și a deschis ușa remorcii pentru ca animalele să nu fie intoxicate. Pompierii au ajuns imediat la fața locului și au stins focul înainte să se extindă.

Șoferița de 24 de ani mergea către Constanța pe Autostrada Soarelui. La kilometrul 25 a simțit un miros puternic de fum și a oprit imediat pe banda de urgență, apoi a coborât liftul hidraulic al camionului pentru ca animalele să nu fie intoxicate. Femeia a alertat autoritățile, dar și familia și prietenii care au ajuns la fața locului.

 

„Dacă nu lăsa liftul jos, tot fumul intra în camion şi mureau asfixiați”

 

„A decuplat remorca. A împins remorca singură, o remorcă de 7-8 metri lungime, a împins-o vreo 15 metri în spatele camionului. Dacă nu lăsa liftul jos, tot fumul intra în camion şi mureau asfixiați” a povestit unul dintre apropiați la Știrile PRO TV.

Femeia a încercat alături de alți șoferi să stingă focul, până să ajungă pompieri. Incendiul a pornit de la motor şi oricând exista pericolul ca acesta să se extindă în spatele camionului, acolo unde se aflau 2 cai şi 4 ponei.

„Datorită intervenției prompte, s-a evitat pericolul propagării incendiului în cabina în care se aflau animalele”, a precizat Milcă Nicolae, pompier ISU București-Ilfov, conform sursei citate.

Din primele cercetări, se pare că focul ar fi pornit de la un ventilator de răcire.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel