O rusoaică din Irpin, Ucraina, a devenit victimă a războiului pornit de țara sa de origine. Femeia descrie tragedia familiei sale

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
O rusoaică din Irpin, Ucraina este victimă a războiului pornit de țara sa de origine. Femeia a descris tragedia familiei sale
O rusoaică din Irpin, Ucraina este victimă a războiului pornit de țara sa de origine. Femeia a descris tragedia familiei sale

O locuitoare de origine rusă din suburbia Kievului a căzut victimă războiului pornit de țara de origine. Aceasta nu-și poate înmormânta mama ucisă de ocupanții ruși.

Kateryna Ilchenko, partener al Neuro-knowledge, care a locuit în Irpin, suburbie a Kievului distrusă de ruși, a vorbit despre moartea familiei și despre distrugerea casei sale. Ilchenko a postat despre acest lucru pe Facebook.

Kateryna a publicat o fotografie a casei părinților ei, care a fost distrusă de bombardamentele rusești. Potrivit femeii, tatăl ei era ucrainean și a trăit mult timp în Rusia, dar a vrut să se întoarcă acasă. Iar când s-a întors, și-a construit propria casă în Irpin, lângă Kiev.

Kateryna Ilchenko însă, la fel ca și mama ei, s-a născut în Chelyabinsk, Rusia. Însă, pentru bombardamentele rusești, țara de origine nu a contat.

 

Mulți oameni din Rusia sunt păcăliți de intențiile lui Putin

 

Femeia, a povestit că fratele mamei sale, unchiul ei, locuiește în Urali, Rusia și le zicea deseori că îl susținea pe președintele rus Vladimir Putin.

"În ultima ei conversație, cu câteva săptămâni înainte de război, fratele ei (al mamei) a spus că îl plăcea pe Putin, deși nu era de acord cu toate deciziile sale. Mama a înjurat și s-a enervat foarte tare: cum poți să spui așa ceva? El este un criminal! " - a scris Kateryna pe Facebook. Femeia a recunoscut că, după ce mama sa a fost ucisă, unchiul ei nu i-a sunat niciodată.

Pe 8 martie, casa părinților Katerynei Ilchenko a fost distrusă de un obuz rusesc. În casă se afla mama Katerynei, care a murit - și pe care femeia încă nu o poate îngropa.

"Această parte a orașului se află în focul bătăliei. Este imposibil să ajungi acolo, să iei cadavrele să le îngropi", a declarat aceasta.

 

 

 

Mai multe persoane au murit în Irpin, iar cadavrele lor nu pot fi recuperate din cauza bombardamentelor

 

Reamintim că suburbiile Kievului au suferit distrugeri de amploare în ultimele zile de către trupele rusești care au bombardat Irpin, Bucha, Gostomel, Borodyanka, Vasylkiv și Vorzel.

Mulți oameni au murit, de asemenea, în timpul apărării și evacuării oamenilor din Irpin. În special, rușii l-au ucis pe actorul ucrainean Pavel Lee în Irpin.

În timpul evacuării din Irpin, civilii ucraineni au fost atacați și uciși cu sânge rece cu focuri de armă de către soldații rasiști. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel