O româncă şi cei doi copii ai săi au murit într-un incendiu izbucnit în apartamentul în care locuiau în Dolj

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie în vârstă de 52 de ani şi doi copii, unul de 3 ani şi celălalt de 4 ani, au murit în noaptea de marţi spre miercuri, 23 septembrie, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul în care locuiau.

 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, în noaptea de marţi spre miercuri, pompierii au fost anunţaţi de producerea unui incendiu într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Băileşti.

"La locul intervenţiei au fost trimise imediat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de la subunitatea de pompieri din localitate, precum şi alte doua ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Ajunşi la faţa locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta generalizat la un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe cu patru etaje", se arată în comunicatul ISU Dolj.  Sursa citată precizează că şase locatari părăsiseră deja blocul în momentul izbucnirii focului.

"Echipajele de intervenţie ua procedat la salvarea celorlalţi locatari, pompierii evacuând alte zece persoane (şapte adulţi şi trei copii). Dintre acestea, trei persoane (un adult şi doi copii) care au fost găsite în apartamentul incendiat, în stare de inconştienţă, din cauza intoxicaţiei cu fum, au necesitat efectuarea imediată a manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele de prim ajutor medical de urgenţă, cele trei persoane nu au supravieţuit", a mai transmis ISU Dolj. 
Victimele au fost o femeie de 52 de ani şi doi copii, unul de trei ani şi celalalt de patru ani.

Incendiul a fost stins de către pompieri nefiind afectate şi alte apartamente din imobil. Cauza probabila a incendiului a reprezentat-o utilizarea instalaţiei electrice în mod necorespunzăt6or, fiind vorba de conductori electrici improvizaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel