O româncă și-ar fi ucis cu bestialitate mama, apoi a dat foc apartamentului ca să pară totul un accident

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fostă asistentă medicală la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, de 70 de ani,  a decedat în mod groaznic, într-un incendiu. Cea care a anunțat decesul femeii a fost chiar fiica sa, de 50 de ani, care și-ar fi ucis mama, apoi a dat foc imobilului pentru a-și acoperi urmele. 

Incendiul care a dus la moartea unei femei de 70 de ani, din Cluj-Napoca, în prima zi a anului, nu ar fi un accident, ci o crimă. Principalul suspect în acest caz odios este chiar fiica femeii, de 50 de ani și cunoscută cu afecțiuni psihice, care locuia cu ea. 

Când pompierii au intervenit, au găsit victima imobilizată la pat, cu o leziune la cap, produsă de un obiect contondent. După toate probabilitățile, făptașul a aprins locuința ca să șteargă probele. Astfel, cazul este cercetat acum ca o posibilă crimă, urmată de incendiere. Procurorii, polițiștii și medicii legiști fac cercetări în acest caz. În urma anchetei s-a stabilit că femeia de 70 de ani a fost lovită în cap cu un corp dur, iar apoi fiica acesteia ar fi dat foc casei pentru a-și șterge urmele. 

Se pare că victima avea grijă și de fiică ei, în vârstă de 50 de ani, cunoscută cu probleme psihice. Acesta din urmă și-ar fi bătut în repetate rânduri  mama, dar aceasta a refuzat internarea ei într-un centru de specialitate.

Corpul femeii de 70 de ani, ars în incendiu

 

„Alerta a fost dată în jurul orei 3.10, iar pompierii au găsit în apartamentul cu două încăperi, situat la parterul blocului, corpul unei femei, în vârstă de ceva 70 de ani, care fost ars în incendiu și care prezenta traume incompatibile cu viața.

Pompierii au lichidat flăcările, în circa 15 minute, după ce au sosit la fața locului, și au întreprins măsuri pentru evacuarea unei persoane, care locuia deasupra apartamentului din care a pornit incendiul.

Au fost distruse de flăcări mai multe bunuri din apartament, iar intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea focului mai departe de limitele în care a fost găsit”, potrivit IJU Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel