Caz ȘOCANT în Italia: O româncă și-a obligat fiica de 13 ani să se prostitueze. "Toți știau dar au întors capul"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă a fost arestată în Italia, după ce polițiștii au descoperit că femeia și-a obligat fiica în vârstă de numai 13 ani să se prostitueze. 

Caz șocant descoperit de polițiștii italieni în localitatea Acate (regiunea Sicilia). O româncă si-a obligat fiica în vârstă de doar 13 ani să se prostitueze. În schimbul "serviciilor", mama fetiței primea bani sau alte beneficii.

Odată cu mama fetiței, au mai fost reținuți patru "clienți" ai fetei, cu vârste cuprinse între 30 și 90 de ani, relatează portalul repubblica.it.

Cazul fetiței a fost descoperit din întâmplare, în timpul unui control privind munca "la negru"

 

Primele cercetări ale carabinierilor arată că fetița a întreținut relații sexuale cu mai mulți muncitori agricoli după ce a lucrat cu ei pe un câmp. Cazul a fost descoperit în timpul operațiunii "Sera", coordonată de Parchetul de pe lângă Catania. În timpul unor controale care vizau munca la negru, agenții a observat că copilul avea un comportament care nu era adecvat vârstei sale.

Oamenii legii au investigat mai departe și, în urma unor interogatorii, au ajuns la o concluzie șocantă: copilul obișnuia să facă sex cu bărbați mult mai în vârstă decât ea.

Detaliile unei povești oribile care i-a șocat pe agenții italieni 

 

Mama fetiței, o româncă care adesea nu avea unde să doarmă, oferea "serviciile" fiicei sale în schimbul unui acoperiș, dar și bani, vin, bere, țigări sau un duș cald. Oamenii legii au descoperit că fata era obișnuită să facă sex cu adulți, majoritatea lucrători agricoli din Africa de Nord, România și Italia.

Uneori îi cunoștea pe acei bărbați în sere unde, în ciuda vîrstei, muncea și ea. Adesea, mama ei o însoțea în casa unui bătrân pentru care lucra ca servitoare.

"Toți cei care știau au întors capul"

 

"Toată lumea știa ce se întâmplă cu fetița, dar, în loc să denunțe faptele, chiar și anonim, au întors capul în cealaltă parte sau, mai rău, au încercat să aibă relații sexuale cu ea", a declarat un agent de poliție din cadrul echipei operaționale.

Potrivit unui comunicat oficial, mama copilei este investigată pentru că a înlesnit și chiar și-a îndemnat fetița să practice prostituția, în timp ce cei patru bărbați sunt reținuți pentru agresiune sexuală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel