O româncă și-a dat fostul soț în judecată, după ce bărbatul a aruncat spre ea o bucată de țelină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O clujeancă și-a dat fostul soț în judecată după ce acesta a aruncat spre ea o bucată de țelină, lovind-o în pomete.  Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au tranșat, săptămâna trecută, disputa dintre cei doi.

În plângerea penală depusă, femeia l-a acuzat pe fostul soț de lovire și a arătat că, în octombrie anul trecut, a lovit-o cu o bucată de țelină în pomete, provocându-i leziuni traumatice, pentru care a avut nevoie de două zile de îngrijiri medicale, după cum a arătat raportul medico-legal de la dosar. Totuși, la termenul din 8 septembrie femeia și-a retras plângerea, fapt care a atras după sine înlăturarea răspunderii penale, scrie actualdecluj.ro.

În rechizitoriul de la dosar s-a reținut că femeia a fost căsătorită 14 ani cu inculpatul, aceștia divorțând în 2017. Deoarece încă nu s-a efectuat partajul cu privire la apartamentul comun și exercitarea autorității părintești se efectuează în comun, suspectul vine la domiciliul persoanei vătămate pentru ași vizita fiica. 

În 5 octombrie anul trecut inculpatul a venit la locuința persoanei vătămate, și, în urma unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe persoana vătămată, aruncând spre aceasta o bucată de țelină, lovind-o în pomete. În ziua următoare femeia și-a scos certificat medico-legal, care a arătat că aceasta a prezentat leziuni traumatice, produse prin lovire cu corp dur, fiind necesare pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel