O româncă s-a supărat foc pe "prosoparii" de pe o plajă din Thassos: "Am dat 15 euro pe șezlong. Ar trebui să fie o diferență" - FOTO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Românca spune că e deranjată de persoanele care pun prosoapele între șezlonguri și plajă (Sursa foto: Forum Thassos)
Românca spune că e deranjată de persoanele care pun prosoapele între șezlonguri și plajă (Sursa foto: Forum Thassos)

O româncă a iscat o adevărată controversă pe un grup de Facebook dedicat turiștilor care merg în Insula Thassos, după ce a postat un mesaj în care se arăta deranjată de faptul că, deși a plătit, 15 euro pentru un șezlong, sunt oameni care se așează lângă ea cu prosoapele sau cearșafurile. În replică, internauții i-au explicat că plaja este pentru toată lumea.  

O zi aparent liniștită pe plaja Marble Beach a luat o întorsătură neașteptată pentru o turistă româncă, care s-a plâns că vecinii și-au pus prosoapele prea aproape de ea, în ciuda faptului că a plătit o sumă semnificativă pentru un șezlong.

Revoltată de ce i s-a întâmplat, românca a scris un mesaj pe Forum Thassos și a povestit ca a plătit 15 euro pentru a închiria un șezlong pe plajă, dorind să se bucure de o zi relaxantă. Cu toate acestea, ea susține că cei care își pun prosoapele pe plajă, în fața șezlongurilor nu ar trebui să fie acceptați. 

"Kalimera!

Anul acesta ne-am întors cu mare drag pe aceasta insula minunata. Astăzi am ales Marble Beach.

La ora 8 am fost pe plaja, cu sezlong, știind că urmează să se aglomereze destul de rapid. Deși am platit 15 euro pentru un șezlong, nu mă așteptam să fiu îngrămădită de prosoapele+umbrelele celor care s-au pus în fața noastră (fără a plăti șezlong). Este loc “sub soare” pentru toată lumea și mă bucura faptul ca atât de multă lume află de această minunată plajă, dar ar fi plăcut sa fie puțin mai “aerisit” și totuși să fie o diferență între cei care au plătit suma de 15 Euro si cei care au ales varianta “free” cu propriul prosop și umbreluță.

Am fost si anul trecut aici, dar nu țin minte să fi fost acceptat să stai cu prosopul in fata marii, în fața șezloangelor.

Postarea este pur informativa pentru cei care vor sa vină aici, sa știe la ce să se aștepte (pe lângă frumusețea locului)", a scris românca pe grupul menționat. 

marble-beach-romanca-sezlong-15-euro-prosopari-postare-editata

marble-beach-romanca-sezlong-15-euro-prosopari

marble-beach-romanca-sezlong-15-euro-prosopari-2

Majoritatea celor care au văzut postarea spun că și cei cu prosoape trebuie să se bucure de plajă

 

Postarea a atras imediat atenția celorlalți utilizatori, iar controversa a fost atât de mare, încât moderatorii au fost nevoiți să închidă comentariile. Iată doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat românii, dar și greci. În timp ce unii dintre ei remarcă aroganța celei care a postat, mulți dintre ei remarcă și aglomerația de pe celebra plajă.

"Sa fie diferenta intre cei care plătesc 15 euro si cei care nu” - buna asta, vedeti, atitudinea ne dezbina pe noi ca popor, aroganta"

"Au venit 'săracii' lângă tn"

"Oribil, este fix ca la Costinești"

"OMG, nu mai au loc sa stea intinși la plaja, stau in picioare "

"Furnicar nu gluma! In iunie era mult mai aerisit"

"This post is clearly awful. Because you paid 15 euro doesn't mean you have the power to judge who is going to be in front of you with towels. You decided to use the bar's accommodations. The sea is free for all in Greece. You can't buy it."

(n.r. Acest post este în mod clar îngrozitor. Pentru că ai plătit 15 euro nu înseamnă că ai puterea de a judeca cine va sta în fața ta cu prosoapele. Ai decis să folosești spațiile de cazare ale barului. Marea este liberă pentru toți în Grecia. Nu o poți cumpăra.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel