O româncă își acuză soțul italian de hărțuire verbală: Mă înjura zilnic

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O româncă își acuză soțul italian de hărțuire verbală Mă numea, zilnic, cu termeni jignitori
O româncă își acuză soțul italian de hărțuire verbală Mă numea, zilnic, cu termeni jignitori

Un italian de 68 de ani, rezident în Perugia, reprezentat de avocata Giovanna Mirella Anania, este acuzat că și-a insultat soția româncă în timpul disputelor aprinse.

Italianul și-ar fi jignit, constant, soția româncă, în timpul certurilor prinse. Acum, băratul este judecat pentru maltratare și violență domestică.  Procurorul cere o pedeapsă de 2 ani. Românca îl acuză de hărțuire verbală. 

Pentru că a folosit termeni nepotriviți și jignitori împotriva soției sale românce, un bărbat a ajuns în instanță, acuzat de rele tratamente, scrie perugiatoday.it.

Bărbatul, un italian de 68 de ani, este acuzat că și-a insultat soția, de mai multe ori, în timpul unor dispute foarte aprinse. Femeia, o româncă de 39 de ani, devenită parte civilă, prin avocatul Giuseppe Sereni, acum fostă soție după decretul de divorț, a spus că a fost numită cu termeni jignitori în disputele pe care le avea aproape zilnic.

Nu a raportat niciodată scenele și nu a depus plângere de maltratare fizică, abuz și violență. Procurorul a cerut însă o pedeapsă de 2 ani. Apărarea a cerut însă achitarea. Judecătorul a amânat pronunțarea deciziei pentru data de 25 mai 2022.

O altă româncă a fost reținută de carabinieri, după ce a încercat să fure un Rolex prin tehnica Îmbrățișarea.

Italia. O româncă a încercat să fure un Rolex prin tehnica Îmbrățișarea, însă a fost pusă pe fugă chiar de victimă

 

Un pensionar în vârstă de 81 de ani, din localitatea La Spezia, care se îndrepta, ieri dimineața, către un chioșc de ziare, nu departe de parcul Maggiolina, a fost abordat șoferul unei mașini, care i-a cerut politicos câteva informații și l-a întrebat cât este ora.

De altfel, șoferul a vrut să afle dacă bătrânul are pe mână un ceas valoros. Și s-a dovedit că pensionarul avea un Rolex scump. Prin urmare, după câțiva metri, bătrânul a fost abordat de o femeie, care, după ce s-a prezentat ca o îngrijitoare în căutarea unui loc de muncă, a încercat de mai multe să-l îmbrățișeze. Bărbatul însă a reușit să o respingă, obligând-o astfel să plece.

Realizând că ar fi putut deveni victima unei tentative de furt, prin așa-numita tehnică îmbrățișării, bărbatul a sunat la 112 și a raportat episodul.

Compania de Carabinieri din La Spezia a trimis, imediat, la fața locului o patrulă. După ce au vorbit cu bătrânul și s-au asigurat că nu a fost rănit, carabinierii au reușit, la scurt timp, să intercepteze și mașina semnalată, care încă nu părăsise zona, scrie cittadellaspezia.com.

Un român, de 23 de ani, rezident într-o tabără de nomazi din Lombardia a fost oprit și identificat. În mașină se afla și fiul său de doi ani. De asemenea, în autoturismul percheziționat, carabinierii au mai găsit și un cuțit.

 

Italia. O româncă, care a încercat să fure un Rolex prin tehnica Îmbrățișarea, pusă pe fugă chiar de victimă

 

Femeia, însă, dispăruse. Militarii au început cercetările, reușind să stabilească că aceasta este partenera  șoferului român și mama copilului. Românca are la activ mai multe jafuri, toate comise prin tehnica îmbrățișării.

Victimele româncei erau persoanele în vârstă, iar jafurile au fost comise, mai ales, în regiunile din nordul Italiei, în ultimii ani. Acum sunt în curs de desfășurare cercetări suplimentare pentru a verifica dacă cuplul de români este  responsabil pentru alte infracțiuni din zonă, folosind cu aceeași tehnică.

Pe baza celor strânse, românii sunt cercetat în stare de libertate, pentru tentativă de furt calificat în competiție. Cei doi vor fi, de asemenea, sesizați la Tribunalul pentru Minori, pentru a proteja copilul de riscurile la care este expus, în urma faptelor săvârșite de părinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel