O româncă însărcinată și una dintre fetițele ei, lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Arad, în stare gravă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O româncă însărcinată și una dintre fetițele ei, lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Arad, în stare gravă
O româncă însărcinată și una dintre fetițele ei, lovite de o mașină pe o trecere de pietoni din Arad, în stare gravă

În urma accidentului rutier, produs joi seara, de o trecere de pietoni din Arad, o femeie gravidă și una dintre fiicele ei au fost grav rănite. Victimele au fost transferate la un spital din Timișoara. 

Joi seara, o tânără arădeancă de 26 de ani a fost grav accidentată în cartierul Alfa din Arad, chiar pe trecerea de pietoni de pe strada Condurașilor. Femeia era împreună cu două fetițe atunci când au fost lovite de mașină. Starea tinerei, dar și a uneia dintre copile, a impus transferul lor azi noapte la Timișoara.

Potrivit  directorului medical în cadrul Spitalului Clinic Județean Arad, Lenuța Timiș, mama, care este însăcinată n luna a șasea, a suferit un politraumatism și un șoc hipovolemic – insuficiență circulatorie acută consecutivă unei diminuări rapide a volumului sangvin circulant, scrie aradon.ro.

Minora accidentată a fost diagnosticată cu: traumatism cranio-cerebral acut închis, fractură calotă craniană parietală dreapta și fractură cervicală C2. Celălalt copil implicat în accident a fost externat, nefiind necesară internarea sa.

Citeste si: O româncă însărcinată și doi copii minori, accidentați pe o trecere de pietoni din Arad. Șoferul nu consumase alcool

Reamintim că, potrivit IPJ Arad, în seara zilei de 19 august, „un bărbat de 31 de ani, din municipiul Arad, care conducea un autoturism pe strada Condurașilor spre strada Clujului, ar fi accidentat o femeie de 26 de ani care se afla pe trecerea de pietoni împreună cu cei doi copii minori. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel