O româncă din Spania s-a dat drept menajeră și a furat mai multe bijuterii din casa unui bărbat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Monoxidul de carbon de la un aragaz a provocat moartea a patru persoane în Toledo inclusiv un român / Sursa - pexels.com
Monoxidul de carbon de la un aragaz a provocat moartea a patru persoane în Toledo inclusiv un român / Sursa - pexels.com

O româncă, acuzată de furtul de bijuterii dintr-o locuință din Hontanares de Eresma a fost arestată. Abuzând de încrederea victimei, românca a intrat în casă și a sustras o mare cantitate de bijuterii.

Garda Civilă din Segovia a arestat-o pe româncă după o anchetă declanșată pentru o infracțiune de furt săvârșită în locuința unei persoane în vârstă din localitatea Hontanares de Eresma.

Ancheta, efectuată de Echipa Roca a Comandamentului Segovia, a început în octombrie anul trecut, în urma unei plângeri depuse de către persoana vătămată, care susținea că din interiorul locuinței i-au fost furate bijuterii din aur și argint, relatează cadenaser.com.

Presupusul autor al furtului, o femeie cu domiciliul în orașul Portillo (Valladolid), în vârstă de 37 de ani și de origine română, a petrecut câteva săptămâni în orașul Hontanares de Eresma. Sub pretextul că se ocupă de curățenie, a reușit să câștige încrederea bărbatului, până când acesta i-a permis, în cele din urmă, accesul la locuința sa.

Profitând de neatenția părții vătămate, după ce a cerut să meargă la baie, românca a sustras o mare cantitate de bijuterii, a părăsit casa și nu a mai contactat victima.

Garda Civilă din Segovia recomandă cetățenilor să nu deschidă ușa străinilor și nici să nu lase persoane necunoscute să intre în casă.

În acest context, reamintim că un alt român a sustras, săptămâna trecută, bijuterii în valoare de 2.300 de euro dintr-un magazin situat în Gara Centrală din Nürnberg.

 

Un român din Germania a distras vânzătoarea și a jefuit un magazin de bijuterii dintr-o gară

 

În seara zilei de vineri, 5 ianuarie, prefăcându-și probleme cu telefonul mobil, un român, de 35 de ani, a distras atenția unei vânzătoare într-un magazin din Gara Centrală din Nürnberg, apoi a furat bijuterii în valoare de 2.300 de euro dintr-o vitrină rămasă descuiată. 

După ce a golit vitrina, românul a părăsit rapid magazinul. Câteva ore mai târziu, când s-a întors în gara principală, hoțul a fost arestat de poliția federală.

Vânzătoarele l-au recunoscut pe hoț în gara principală, deși acesta purta haine diferite, și au anunțat o patrulă a Poliției Federale.

Oamenii legii l-a arestat pe bărbatul de 35 de ani, iar, la percheziții, asupra lui au fost găsite o parte din bunurile furate. Românul însă nu a vrut să ofere alte informații despre restul bijuteriilor.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel