O româncă a murit când își conducea soțul pe ultimul drum: Nu a suportat gândul ca el a decedat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

O bătrână de 70 de ani din comuna Râșca nu a putut suporta gândul că a rămas singură pe această lume după ce soțul ei a încetat din viață. Femeia a făcut atac de cord și a murit chiar în biserica din Slătioara după ce i s-a făcut rău  pe când își conducea bărbatul pe ultimul drum.

Luni seară, pe  07.12.2020, după ora 19.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Vadu Moldovei au fost prin 112 de către un bărbat care a anunțat  decesul unei femei în vârstă

Polițiștii au stabilit că în jurul orei 16:00 a zilei de ieri, bătrâna de 70 ani, din comuna Râșca, împreună cu alte persoane apropiate familiei, urmau să participe la înhumarea soțului acesteia, în cimitirul bisericii pe stil Nou „Sfinții Trei Ierarhi” din Slătioara.

A murit în ușa bisericii

 

În momentul când sicriul cu trupul soțului decedat a fost dat jos din mașină, pentru a fi introdus în curtea bisericii, femeii  s-a  făcut rău,  fiind condusă de persoanele apropiate în incinta lăcașului de cult 

S-a solicitat intervenția ambulanței, echipajul medical efectuând manevre de resuscitare, dar fără rezultat, declarând decesul la ora 18:10 cu diagnostic prezumtiv „stop cardiorespirator”.

A fost anunțat SML Suceava în vederea efectuării necropsiei, potrivit Suceava-smartpress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel