O româncă a căzut de la etajul unui bloc, pe acoperișul unui magazin. "Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată"

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 18 ani a căzut marți seara de la etajul opt al unui bloc din municipiul Baia Mare.

O tânără în vârstă de 18 ani a căzut marţi seara, 23 noiembrie, de la etajul opt al unui bloc de locuinţe din municipiul Baia Mare, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, scrie Agerpres. "Poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi la numărul 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la un etaj superior al unui imobil de pe bulevardul Traian din municipiu.

Conform polițiștilor este vorba de o tânără de 18 ani, „care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin.

În urma impactului, victima a fost conştientă şi a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a spus Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

De asemenea, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, Vasile Pop, a declarat că tânăra este în comă. "Tânăra se află în stare gravă, e în comă, intubată, cu fractură de bazin, de membre inferioare şi politraumatism pneumotorace. Prognosticul medical e unul rezervat", a spus Vasile Pop, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare.

Potrivit polițiștilor, în acest caz, cercetările continuă pentru a stabili aspectele sub care s-a petrecut acest incident, scrie Agerpres.

 

O româncă s-a aruncat de la etaj pentru a scăpa după ce a fost violată

 

Un caz asemănător, a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, când o femeie s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Craiova, după ce ar fi fost violată, dorind astfel să scape.

O femeie în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Craiova, povestind poliţiştilor că a recurs la acest gest deoarece a fost violată şi astfel a dorit să scape. Ulterior, un bărbat în vârstă de 28 de ani s-a prezentat la secția de Poliţie şi a declarat că acesta a contactat-o pe femeie prin intermediul unui site, în scopuri sexuale. Cei doi au mers, apoi, la apartamentul acesteia. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel la numărul 112, cu privire la faptul că, în grădina din faţa unui bloc a căzut o tânără care susţine că ar fi fost violată.

De asemenea, anchetatorii au menționat că la sediul Secţiei 5 Poliţie Craiova, s-a prezentat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Moţăţei, Craiova, care a precizat că ar fi contactat-o pe tânăra în cauză, de 23 de ani, prin intermediul unui site, în scopuri sexuale. Astfel,  acesta a mers la apartamentul unde femeia locuieşte ocazional.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel