O nouă METODĂ de ÎNȘELĂCIUNE a apărut în România: „Fac așa cu medici și profită de disperarea pacienților!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Prof. univ. dr. Monica Pop, managerul spitalului de Oftalmologie din București, atrage atenția că au apărut șarlatani care cer bani și produse ca să programeze pacienți pentru consultațiile pe care le acordă.

„E posibil orice în România? Chiar orice? M-am născut și am locuit în Cluj (până la 13 ani) și apoi numai în București! Am lucrat ca medic oftalmolog EXCLUSIV la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice din București!

Am scris asta pentru că sunt ȘARLATANI care spun că mă cunosc, pe mine sau pe părinții mei (decedați de mulți ani, au fost medici și ei) și iau bani și produse de la diferiți pacienți pentru programări fictive, inexistente! Au venit din orașe ca Motru, Brașov, Slobozia, Târgoviște, etc! Pun pe drumuri oameni bolnavi și creduli, spunându-le că eu sunt din orașul lor și că am fost vecini și prieteni!!! Și că au vorbit cu mine și i-am programat! Și le cer bani și produse!!!", a scris prof. dr. Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop subliniază că oricine poate fi consultat de ea, fără să fie nvoie de intermediari.

„Probabil că fac așa și cu alți medici și profita de slăbiciunea și de disperarea pacienților! Unul, pe nume chiar Pop, se dă drept unchiul meu, fratele „mamei"! Altul a spus că e tatăl meu! INCREDIBIL!

Eu îmi fac programările singură, numai pe baza unei trimiteri de la un medic OFTALMOLOG de stat (nu privat - e un spital de stat la noi) și NU de la medicul de familie. (El trimite pacientul la policlinicile teritoriale - de stat, nu la spitale, iar consultațiile sunt gratuite) Dacă medicul oftalmolog de stat din policlinici consideră EL că e nevoie de spital și de Profesor, emite el trimiterea către spital și cu aceea pacientul se poate programa telefonic, personal. Fără niciun drum aiurea, în plus! Deci, AVIZ!", a conchis Monica Pop.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel