O nouă cursă aeriană va lega Craiova de nordul și sudul Italiei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O companie aeriană din Grecia va face, în premieră, curse de pe Aeroportul Internațional Craiova. Primele curse vor avea în primăvară și vor lega Craiova de nordul Italiei. La vară, legătura va fi prelungită până în Sicilia.

Autoritățile craiovene au anunțat că un nou operator aerian va activa din primăvară pe Aeroportul Internațional Craiova. În prima etapă, va exista o cursă directă către Forli din Italia, apoi legătură va fi prelungită până la Trapani, în Sicilia. Zborurile către și dinspre Italia vor fi făcute de o companie din Grecia.

„Conducerea aeroportului a reușit să stabilească o colaborare cu compania Lumiwings, din Grecia, care va pune la dispoziția călătorilor din Oltenia încă o destinație din Italia. Primele zboruri de la și către Forli vor avea loc în data de 23 aprilie, iar noua rută aeriană directă are prevăzută o frecvență de operare de 2 curse pe săptămână, în zilele de luni și vineri. O altă veste bună este că, din data de 4 iunie, acest itinerar va fi completat, astfel încât se va putea călători, cu escală la Forli, pe relația Craiova – Trapani, ceea ce deschide o nouă posibilitate de petrecere a vacanțelor“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Conducerea Aeroportului Internațional Craiova a anunțat că biletele pentru ruta Craiova – Forli pot fi rezervate pe pagina de internet a operatorului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel