O mașină de poliție a rămas blocată în mijlocul străzii, încercând să sfideze inundațiile, în ciuda prorpiilor avertismente. VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Inundații catastrofale au lovit anumite regiuni din Italia. Mai multe persoane sunt date dispărute și zeci de vehicule au fost luate de ape / Foto: Unsplash
Inundații catastrofale au lovit anumite regiuni din Italia. Mai multe persoane sunt date dispărute și zeci de vehicule au fost luate de ape / Foto: Unsplash

Un ofițer de poliție de patrulare pe autostradă s-a făcut de rușine după ce a continuat să conducă prostește în inundații în vestul orașului Sydney. Acesta s-a scufundat în apă.

Înregistrarea video a mașinii de poliție din NSW a fost postată pe TikTok. Chiar dacă autoritățile le reamintesc în mod repetat automobiliștilor australieni să nu-și riște norocul conducând pe drumurile inundate, polițistul nu și-a ascultat propriul sfat, așa că a plătit. 

Mai mult de 100 de ordine de evacuare au fost emise până marți la prânz, zeci de suburbii de la periferia orașului fiind izolate de apele în creștere, chiar dacă ploaia se atenuează.

În imaginile, aparent filmate recent, mașina de patrulare este văzută conducând încet prin apele inundațiilor - trecând pe lângă o dubă care pare deja blocată din cauza cantității mari de apă.

Aceeași soartă o are și mașina de patrulare, iar la scurt timp după aceea, ofițerii sunt văzuți recuperându-și lucrurile din mașină în ploaia torențială.

Videoclipul se încheie cu mașina de patrulare în spatele unui camion de remorcare, cu îndemnul: "Nu conduceți prin inundații".

 

 

Înregistrarea a devenit virală instant

 

Înregistrarea a devenit virală în câteva ore, telespectatorii amuzați făcând haz de necaz pe seama ofițerului. 

'S-a dus și faza cu 'dacă e inundat, las-o baltă', amuzant', a glumit un bărbat.

Un altul a glumit: "Dacă își aprindea luminile și sirenele, poate că apa s-ar fi putut da la o parte. ”

Un al treilea om a comentat: "Ce gâscă, are dreptate, da. Mai mulți bani de la stat, gooooooone".

Reacția a determinat mai mulți telespectatori să sară în apărarea poliției.

"Ei sunt în mijlocul naturii, ajutând oamenii și tot ce puteți spune sunt remarci împotriva lor", a scris unul dintre ei.

 

Polițiștii au efectuat peste 100 de salvări în urma inundațiilor din această noapte

 

Daily Mail Australia a contactat poliția din New South Wales pentru a face un comentariu cu privire la aceste imagini. SES a dezvăluit că echipajele au efectuat peste 100 de salvări în urma inundațiilor în noaptea de luni spre marți, multe dintre ele implicând automobiliști blocați în apele inundațiilor, în timp ce autoritățile au reiterat avertismentele de a fi în siguranță.

Inundațiile ar putea rămâne în zonă până la o săptămână, pe măsură ce condițiile se ameliorează. 

Premierul NSW, Dominic Perrottet, le-a reamintit marți automobiliștilor despre pericolele pe care le prezintă condusul în timpul inundațiilor.

'Acest eveniment este departe de a se fi încheiat. Vă rugăm să nu vă lăsați în voia sorții, oriunde v-ați afla. Vă rugăm să fiți atenți când conduceți pe drumurile noastre. Există în continuare un risc substanțial de inundații bruște în tot statul nostru'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel