O mamă și-a spânzurat copilul cu o pereche de colanți

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
femeia_care_si_a_spanzurat_copilul
femeia_care_si_a_spanzurat_copilul

 O femeie a fost reținută, după ce și-ar fi ucis copilul de patru ani, în timp ce restul familiei sale era afară. Potrivit datelor preliminare, tragedia s-a produs pe 11 octombrie 2020 în orașul Pushkino, reginea Moscovei. Femeia nu a putut explica motivul crimei. Experții criminalistici au demarat o anchetă. Femeia riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

Femeia, în vârstă de 43 de ani, din Rusia, este suspectată că și-ar fi spânzurat fiul cu o pereche de colanți, în timp ce soțul și restul copiiilor ei erau afară, la alergat. Potrivit autorităților, aceasta ar fi refuzat să-și lase familia să intre în casă când s-a întors, spunându-le celorlalți membri să aștepte în stradă, scrie gazeta.ru.

Soțul ei fost lăsat în cele din urmă să intre în locuință, unde și-a văzut fiul inconștient, încercând să-i acorde îngrijiri. Nereușind, a alertat autoritățile, însă copilul a fost declarat mort. Femeia a fost arestată și își așteaptă sentința.

Se știe că crimiala lucra ca profesor de limba engleză. A predat la şcoală şi la grădiniță, a fost membru al Departamentului local destinat familiilor adoptive și familiilor numeroase și a fost chiar premiată pentru participarea activă la viața comunității. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel