O mamă scăpă de mersul la închisoare, după ce i-a rupt brațul fiului cu un băț într-un "moment de nebunie totală”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O mamă furioasă i-a rupt brațul fiului cu un băț într-un "moment de nebunie totală”
O mamă furioasă i-a rupt brațul fiului cu un băț într-un "moment de nebunie totală”

Mama a doi copii din Plymouth, Anglia, a primit clemență din partea judecătorului, deși și-a lovit copilul de cinci ani cu un băț de lemn până i-a rupt mâna. Pedeapsa a fost una cu suspendare, așadar femeia nu va merge la închisoare, însă va trebui să fie foarte atentă la cum se cumportă de acum înainte. 

 

O mamă din Plymouth a scăpat de închisoare după ce i-a rupt brațul fiului ei cu un băț într-un "moment de nebunie totală". Femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnată pentru că l-a lovit pe copilul de cinci ani cu un băț de lemn dintr-un dulap, după ce și-a pierdut cumpătul.

Mama a doi copii, al cărei nume nu poate fi dezvăluit din motive legale, a susținut apoi că acesta și-a fracturat ulna din antebrațul stâng în urma unei căzături acasă. Dar băiatul i-a spus tatălui său în aceeași zi: "Mami m-a lovit cu un băț".

 

Femeia nu vrea să recunoască faptul că și-a agresat fizic copilul

 

Judecătorul Robert Linford i-a spus femeii de la Plymouth Crown Court: "V-ați pierdut cumpătul și ați luat un băț și, dintr-un motiv anume, ați încercat să-l loviți cu el. El și-a ridicat brațul pentru a devia lovitura. A fost un moment de nebunie totală, asta a fost. Ar fi putut să-l rănească mult mai grav."

Dar judecătorul a spus că ar putea să-i suspende pedeapsa cu închisoarea pentru că au trecut patru ani de la atac. El a adăugat: "Ați suferit deja substanțial pentru ceea ce ați făcut. Nu i-ați văzut pe cei doi copii de ceva timp. Însă, nu ați oferit o relatare sinceră a ceea ce ați făcut și asta este spre rușinea dumneavoastră".

 

Copilul a mărturisit că mama sa l-a lovit 

 

Judecătorul a vizionat o înregistrare video cu copilul intervievat de poliție, ținând în mână o jucărie de pluș. De asemenea, a fost interogat de un avocat al apărării în timpul unei audieri anterioare în fața unei camere de luat vederi - când a repetat că mama sa l-a lovit cu un băț și că nu a căzut.

Femeia, al cărei nume nu poate fi dezvăluit pentru a proteja identitatea fiului ei, a pledat nevinovată pentru că și-a agresat fiul provocându-i vătămări corporale grave fără intenție, la 28 ianuarie 2018. Ea a declarat că fiul ei și-a rupt un os din antebrațul stâng împiedicându-se de o jucărie și căzând pe o priză din sufragerie.

Femeia a adăugat că nu și-a dat seama că era rănit decât după ce i-a pus gheață pe semnul roșu de pe brațul său, care nu se mai dezumfla. Ea a declarat juriului: "Nu mi-aș răni niciodată copiii, absolut niciodată. Fiul meu este totul pentru mine, la fel ca și fiica mea. Știu în proporție de 1.000 la sută că nu le-aș face rău și aș putea sta aici până când aș fi albastră la față".

 

Femeia a scăpat de următorii doi ani de pușcărie 

 

Judecătorul Robert Linford i-a dat o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare. El a adăugat că această condamnare a afectat-o destul, șansele de a-și revedea copiii, orice contact fiind puternic monitorizat de asistenții sociali.

Judecătorul a declarat că întârzierea cazului a fost cauzată parțial de Covid și de boala suferită de o persoană implicată într-un proces programat anterior. El a declarat după verdict că tipul de rană pe care băiatul a suferit-o a fost o rană defensivă clasică, în care victima ridică brațul pentru a bloca o lovitură.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel