O mamă româncă şi fiul ei, accident cumplit în ziua de Crăciun

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O femeie de 46 de ani şi fiul ei de 17 ani au fost răniţi sâmbătă într-un accident rutier produs pe DN7, lângă Boiţa, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

„Două autoturisme sunt implicate într-un accident rutier produs pe DN7, la kilometrul 249, în afara localităţii Boiţa. Poliţiştii Serviciului Rutier s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, din primele cercetări fiind stabilit faptul că între cele două maşini care circulau din sensuri opuse s-a produs o coliziune frontală. Cele două maşini erau conduse de un bărbat de 46 de ani, din Argeş, care se deplasa spre Vâlcea şi o femeie de 46 de ani din Vâlcea, care se deplasa spre Sibiu. Femeia de 46 de ani şi fiul acesteia de 17 ani sunt răniţi. În acest moment, traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, alternativ”, a arătat Luciana Lazăr.

Echipajul SMURD l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din Sibiu pe băiatul accidentat, „conştient, cu escoriaţii şi politraumatisme”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Alina Voina.

Un alt echipaj de la Ambulanţa din Sibiu a transportat-o pe femeia rănită tot la UPU Sibiu. Aceasta a suferit „un traumatism toracic şi abdominal”. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel