O mamă româncă și cei doi copii ai săi - ATACAȚI de URS. Fetița a ajuns la SPITAL. ULTIMA ORĂ

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Clipe de groază pentru o mamă însărcinată și cei doi copii ai săi. O fetiţă de patru ani a fost rănită, duminică, după ce a fost zgâriată de un urs, în localitatea Victoria, judeţul Braşov.

O fetiţă de patru ani a fost rănită, duminică, după ce a fost zgâriată de un urs, în localitatea Victoria, judeţul Braşov. Fetița era împreună cu freatele ei și cu mama acestor, însărcinată, când animalul s-a năpustit asupra lor, în plină zi, pe o stradă din orașul brașovean Victoria.

De asemenea, un bărbat de 65 de ani are nevoie de îngrijirile medicilor.  Potrivit ISU Braşov, duminică, a fost semnalată prezenţa unui urs în localtatea Victoria, fiind transmis mesaj de avertizare pentru populaţie prin sistemul RO-Alert. De asemenea, ISU Braşov a transmis că o fetiţă de patru ani a fost zgâriată de urs.

”O fetiţă de 4 ani a fost zgâriată de urs. Se deplasează o ambulanţă SAJ pentru acordarea asistenţei medicale”, a transmis ISU Braşov. Sursa citată a precizat că un echipaj SMURD împreună cu un echipaj de jandarmi se află la faţa locului. Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile în care copilul a fost rănit.

Ulterior, ISU Braşov a precizat că şi un bărbat de 65 de ani a fost rănit, având escoriaţii la nivelul antebraţului. ”Fetiţa în vârstă de 4 ani prezintă escoriaţii la nivelul feţei, iar bărbatul în vârstă de 65 de ani prezintă escoriaţii la nivelul antebratului”, a mai transmis ISU Braşov. Sursa citată a precizat că ambele persoane sunt conştiente. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel