O mamă a cheltuit 8.000 de euro pentru prima zi de naștere a fiului ei. Controverse în mediul online: Luxul nu este pentru toată lumea!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O mamă a cheltuit 8.000 de euro pentru prima zi de naștere a fiului ei. Controverse în mediul online - Luxul nu este pentru toată lumea!
O mamă a cheltuit 8.000 de euro pentru prima zi de naștere a fiului ei. Controverse în mediul online - Luxul nu este pentru toată lumea!

O mamă singură din Marea Britanie nu ascunde faptul că, în fiecare lună, cheltuiește mii de lire pentru fiul ei, care a împlinit recent un an. 

Excursii incredibile în destinații de vis, pijamale de designer și jucării  la prețuri amețitoare, cu care o persoană obișnuită ar putea plăti chiria. Jodie Weston din Londra, are treizeci de ani, este o mamă singură și  cheltuiește mii de lire în fiecare lună pe fiul ei, care a împlinit recent un an. 

Participarea ei la emisiunea de televiziune Rich Kids Go Skint, de fapt, a dezvăluit detaliile vieții ei private și în special ceea ce crede ea că este cel mai bine pentru micuțul ei. În mod previzibil, cuvintele ei au stârnit furia multor alte persoane despre modalitățile corecte de a cheltui bani și de a crește copiii. 

 

”Femeile care mă critică sunt doar geloase”

 

Femeile care mă critică sunt doar geloase. Adesea sunt judecată de mamele geloase”, spune Jodie.

Jodie Weston este un DJ profesionist și se pare că slujba ei se plătește destul de bine. Potrivit raportului DailyMail, tânăra mamă singură cheltuiește mai mult de o mii de euro în fiecare lună pentru copilul său. „Cred că dacă ai lucruri, trebuie să le arăți!”, a declarat ea în cadrul emisiunii Sărbători bogate - Sărbători sărace. 

Mama spune că este responsabilă când vine vorba de bani, deși recent a cheltuit aproximativ 8.000 de euro într-o vacanță de patru zile la Disneyland pentru prima zi de naștere a fiului său: ”Trăiești în limitele posibilităților tale, iar dacă îți poți permite luxul atunci de ce nu? Am un singur copil și vreau doar să mă bucur de aceste amintiri pentru că sunt primele pentru mine”. ”Femeile care mă critică sunt doar geloase”, „Adesea sunt judecată de mamele geloase”, spune Jodie.

 

”Ar trebui să trăiești pentru a fi fericit, nu pentru a urma normele sociale”

 

Jodie este conștientă de criza care afectează multe familii. ”Cu siguranță viața s-a scumpit dar sunt atentă la cât cheltuiesc ca să nu mă îndatorez și să-mi permit aceste călătorii”.

În urmă cu aproximativ o săptămână, mama și fiul au călătorit la clasa întâi cu Eurostar la Paris cu un bilet premium în valoare de peste 300 de euro de persoană, apoi au stat la hotelul Disneyland. 

Referitor la reacțiile și comentariile primite, ea afirmă: ”Desigur, am auzit de multe ori: cine își duce copilul de un an la Disneyland?”, dar cei care contează cu adevărat mi-au spus doar „Fă mereu ce vrei tu să faci. Cred cu adevărat că ar trebui să trăiești pentru a fi fericit, nu pentru a urma normele sociale. Fiul meu s-a distrat foarte mult și pentru mine să-l văd zâmbind înseamnă că am făcut ceea ce trebuie.

Pe lângă sărbători, Jodie nu se abține atunci când vine vorba de a-și aproviziona garderoba bebelușului, inclusiv pijamale și jucării de designer. ”Am cumpărat câteva seturi de pijamale Moschino cu aproximativ 170 de euro fiecare. Apoi, Koa are niște tricouri Ralph Lauren și costume Armani și Dolce și Gabbana pentru puțin sub 300 de euro fiecare”, a mai dezvăluit  Jodie Weston.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel