O locomotivă electrică a luat FOC. Călătorii, EVACUAȚI de URGENȚĂ

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Şeful ANPC critică starea de curățenie din trenurile CFR. „Mi-ar fi plăcut un protest şi în legătură cu igenizarea vagoanelor”
Şeful ANPC critică starea de curățenie din trenurile CFR. „Mi-ar fi plăcut un protest şi în legătură cu igenizarea vagoanelor”

Două sute de călători care se aflau în trenul InterRegio pe ruta Bucureşti - Timişoara, au fost evacuaţi, duminică seara, în gara Recaş, după ce a izbucnit un incendiu la locomotiva electrică.

"La ora 21,10 a venit o solicitare la ISU Timiş pentru stingerea unui incendiu la o locomotiva electrică, în gara din Recaş. Două sute de persoane au fost evacuate din tren, dintre care 170 de persoane au fost transportate cu alt tren la Timişoara, iar altele 30 au refuzat transportul cu trenul pus la dispoziţie şi vor fi transportate cu maşini particulare ale unor cunoştinţe", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La faţa locului au intervenit un ofiţer, şapte subofiţeri, două autospeciale ASAS, SVU Recaş cu două autospeciale ASAS şi o ambulanţă SMURD.

Alimentarea cu energie electrică a liniei de înaltă tensiune este întreruptă şi ard mocnit elementele combustibile ale compresorului principal al locomotivei.

Sâmbătă, traficul feroviar pe magistrala 900, între localităţile timişene Recaş şi Topolovăţ, a fost întrerupt din cauza unor probleme tehnice la sistemul de electrificare, în două dintre garnituri aflându-se şi călători. Şase trenuri, dintre care patru de persoane şi două marfare, au fost oprite în staţii până la remedierea defecţiunii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel