O italiancă însărcinată a fost ÎNJUNGHIATĂ, în vacanță în România. A venit la iubitul ei ROMÂN

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Venită în vacanţă la iubitul ei, într-un sat din Suceava, o tânără de 24 de ani, din Italia, însărcinată în 4 luni, s-a certat îngrozitor cu sora partenerului ei. Şi într-o criză de furie, aceasta a înjunghiat-o.

Victima a fost operată de urgenţă, iar suspecta este reţinută pentru tentativă de omor. Femeia de 29 de ani a mai stat la închisoare, pentru tâlhărie, informează Știrile PRO TV.

Tânăra din Italia mai venise de câteva ori la partenerul ei, în comună Frătăuții Noi din Suceava. Sora bărbatului, aflată sub influenţa alcoolului, s-a înfuriat când italianca i-a reproşat că băuse, şi aşa a izbucnit scandalul.

Vasile Fodor, viceprimar comuna Frătăuții Noi: "Când am ajuns deja echipajele de poliţie erau la faţa locului au avut o altercaţie între rude cum ar veni, care s-a soldat cu înjunghierea, la fata asta care era în Italia şi locuia la noi".

 

Femeia înjunghiată conştientă, în stare de şoc

 

Martorii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Un echipaj de poliţie şi unul de la ambulanţă au ajuns repede acolo, şi au găsit-o pe femeia înjunghiată conştientă, în stare de şoc, pentru că pierduse mult sânge.

Suspecta se ascunsese în livada casei.

Femeia ranita, însărcinată în 4 luni, a fost transportată de urgenţă la Iaşi, la spitalul Sf. Spiridon.

Tânăra a rămas internată la chirurgie, şi medicii spera că evoluţia sarcinii să nu fi fost afectată. Între timp, procurorii au reţinut-o pe suspectă şi cer arestarea preventivă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel