O învățătoare a murit la câteva zile după infectarea cu Covid-19. Toți elevii ei, în carantină

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Julie Davis
Julie Davis

O învățătoare care preda la clasa a III-a a murit la câteva zile după ce a fost confirmată cu Covid-19, iar toți elevii ei sunt în carantină în urma contactului direct.

 

Julie Davis avea 49 de ani și preda la Școala Elementară Norwood din Stanly County (Carolina de Nord) și a murit în urma unor complicații generate de Covid-19.

Femeia a început să aibă simptome în data de 25 septembrie și a intrat în autoizolare. Pe 29 septembrie, părinții elevilor au fost anunțați că cei mici trebuie să intre în carantină timp de 14 zile. Până în prezent, niciun elev nu a dezvoltat simptome și toate testele efectuate au ieșit negative.

Departamentul de Sănătate local a anunțat adminstrația școlii că nu crede că învățătoarea a luat virusul din școală. Pentru a treia oară în mai puțin de o săptămână, statul Carolina de Nord a raportat peste 2.200 de cazuri noi de Covid-19. Bilanțul de luni este de 2.258 cazuri noi.

De asemenea, Carolina de Nord are bilanțul cel mai ridicat din Statele Unite, conform datelor oferite de Universitatea Johns Hopkins, conform CNN. Numărul total al infecțiilor din Carolina de Nord a ajuns la 219.754, iar la nivel national, bilanțul a depășit pragul de 7,4 milioane de cazuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel