O gravidă din Satu Mare ar fi vrut să-și VÂNDĂ COPILUL pe Facebook. Oamenii s-au REVOLTAT

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O gravidă din Satu Mare a stârnit un val de revoltă şi este în atenţia autorităţilor după ce a dat de înţeles pe Facebook că vrea să îşi vândă copilul după ce naşte.

Femeia a lansat inclusiv un preţ: s-ar mulţumi cu 10.000 de euro pentru bebeluş, relatează știrileprotv.ro. Anunţul a fost postat pe Facebook, într-un grup de mămici. Tânăra de 31 de ani, care mai are încă 3 copii acasă, a lansat un apel în mediul virtual prin care a vorbește despre posibilitatea de a-și da unei alte familii, pe bani, cel de-al patrulea copil pe care îl aşteaptă.

Ea şi-a motivat gestul şocant prin faptul că ar fi împovărată de datorii la bănci. După ce a fost blamată de zeci de femei, ea şi-a retras anunţul și a spus că a fost o greşeală de exprimare şi că, de fapt, voia doar să îşi dea copilul spre adopţie unei familii care să aibă grijă de el. Cei de la Protecţia Copilului s-au autosesizat şi au deschis acum o anchetă, relatează aceeași sursă.

Şi primăria a început o anchetă, iar asistenţii sociali vor verifica dacă cele spuse de femeie în mediul online ar avea vreo fărâmă de adevăr.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel