O fiică imploră să își aducă acasă mama moartă în Franța: „Am pierdut lupta cu toții. E dureroasă și insuportabilă situația noastră“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Nina Cernega, o femeie din Republica Moldova, s-a stins din viață, departe de casă, la doar 49 de ani. Fostă profesoară, de-a lungul anilor i-au trecut prin mână mai multe generații la formarea cărora a pus o cărămidă. Pentru familia sa, pierderea este una imensă, iar durerea, cu atât mai mare cu cât întâmpină greutăți în a-i repatria trupul neînsuflețit.

„Cu o mare durere în suflet scriu acest mesaj pentru a vă cere ajutorul. Astăzi mămica noastră s-a stins din viață, din păcate a pierdut lupta cu viață, Suntem distruși... mămica noastră avea doar 49 de ani și cu toții ne doream să se însănătoșească“, ne-a scris Mihaela, fiica femeii.

3.000 de euro costă repatrierea, în Republica Moldova, la Bălți, trupului neînsuflețit al celei ce a fost profesor Nina Cernega.

„Dragi prieteni, colegi, oameni cu inima mare astăzi a plecat de printre noi, fără un cuvânt de rămas bun Doamna Profesoară Nina Cernega Departe de casă și familie și-a dat ultima suflare, lăsând o durere imensă în sufletele celor ce au cunoscut-o. Doamna Nina pe parcursul activității școlare la fel ne-a educat și învățat pe noi și copiii noștri, unde să dedicat cu suflet că să avem cunoștințe. Va îndemn să nu treceți nepăsători, și să sacrificăm din puținul nostru că Doamna Nina să fie înmormântată pe pământul natal“, scrie și Alexandru, unul dintre foștii săi elevi. 

 

O fiică imploră să își aducă acasă mama moartă în Franța

 

Cei care doresc, pot dona pentru ultimul drum al doamnei Nina Cernega ->> AICI

„Îmi vine atât de greu să accept acest lucru, pentru că am avut zile grele, zile imposibile... dar totuși speram cu ultima picătură că ne vom vedea mămica sănătoasă. Din păcate nu a fost să fie, am pierdut lupta cu toții, iar golul pe care la lăsat este pe viață, doar când mă gândesc că mămica mea putea să ne fie alături, putea să se bucure de nepoței, mă face și mai tare să fiu disperată. A plecat o bucățică din mine, a plecat alinarea mea și sufletul meu...

Pe lângă durerea noastră, a venit și neputința noastră financiară să ne aducem mămica în țară, așa cum ea a vrut, să fie acasă petrecută pe ultimul drum. E dureroasă și insuportabilă situația noastră...“, a povestit Mihaela.

 

„Am pierdut lupta cu toții. E dureroasă și insuportabilă situația noastră“

 

„Oameni buni vreau să vă rog pe fiecare, ajutați-ne, avem nevoie de 3000 euro să ne aducem mama acasă, vă rog din suflet am nevoie de susținerea voastră, pentru că acum numai am putere nici măcar să gândesc de unde aș putea lua acești bani. Îmi e distrus tot sufletul, vă implor să nu ne lăsați, e prea grea pierderea noastră.

Vă mulțumesc și prețuiți orice minut petrecut alături de cele mă scumpe ființe din viața voastră!“, este încheierea mesajului de la strângerea de fonduri deschisă pentru Repatrierea corpului neînsuflețit a Doamnei Nina Cernega.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel