O fetiță româncă l-a îmbrățișat pe polițistul care voia să-i amendeze tatăl. Ce a urmat este incredibil

politist roman
politist roman

Un polițist din Iași a iertat un șofer de amendă și i-a oferit bani fetiței acestuia, impresionat de faptul că tatăl ei nu avea niciun leu pentru a-i lua ceva copilei pe drum. Fetița l-a îmbrățișat pe omul legii, care a mărturisit că i-au dat lacrimile.

Polițistul din Iași a povestit pe pagina sa de Facebook că i-au dat lacrimile când a văzut că șoferul pe care îl oprise nu avea bani nici să-i ia o bomboană copilei.

Fetița l-a îmbrățișat pe polițist, care a mărturisit că gestul copilei i-a rupt sufletul.

„O zi obișnuită, ca oricare alta. Eram de serviciu în Aeroportul Iași, iar afară căldură mare, mașini multe... ce să mai, o adevărată plăcere să fii de serviciu. La un moment dat observ un conducător auto care „o comite”. Fără a sta prea mult pe gânduri, îl trag pe dreapta, mă prezint, solicit documentele și îi aduc la cunoștință abaterea săvârșită. Când să plec la autoturismul de serviciu pentru a scrie procesul verbal, conducătorul mă roagă să nu îi dau amendă, pentru că își crește singur fetița de 5 ani, pe care mi-o și indică pe bancheta din spate. Mai spune că nu a avut nici măcar un leu să ia o bomboană la copil pe drum și îmi cere permisiunea să coboare din autoturism să fumeze o țigară. Îi permit să coboare, apoi merg la autospecială, gândindu-mă, oare cum poate cineva să își satisfacă viciile, neglijându-și copilul... Mă întorc din nou la șofer: Domnule, cum ați putut să vă cumpărați țigări, dar copilului nu ați putut să îi cumpărați nimic?”, a scris polițistul din Iași.

 

„S-a desprins brusc de tatăl său și m-a cuprins în brațe”

 

Ce a urmat însă l-a lăsat fără cuvinte pe omul legii.

„Fetița se afla lângă tatăl ei și nu știu dacă la cei 5 anișori ai săi a înțeles profunzimea celor spuse de mine, însă, după ce am rostit această întrebare, s-a desprins brusc de tatăl său și m-a cuprins în brațe... Nu pot să vă explic sentimentul trăit... Pot spune doar că mi-a rupt sufletul, mi-au dat lacrimile. M-am controlat prin buzunare și nu aveam niciun leu, lucru care m-a făcut să mă întristez și mai tare. Merg la autospecială și îi cer colegului meu 10 lei împrumut, pe care îi ofer mai apoi fetiței să își cumpere ce vrea. Fetița îmi mulțumește, iar tatăl rămăne fără cuvinte. Continui eu: ,,Pentru azi aveți AVERTISMENT domnule! Considerați că v-am amendat, iar de bănuți cumpărați ceva fetiței. Nu în ultimul rând, respectați legea pentru ca banii să rămână în casă! O zi bună să aveți!”, mai povestește polițistul, potrivit Știrile PRO TV.

Acesta spune că „polițiștii nu sunt puși în stradă să vă facă rău”: „Tatăl a rămas contrariat, nu știa dacă să vină după mine sau nu... Îl aud după vreo 10 pași că îmi mulțumește. Astăzi, cel puțin 3 oameni merg mulțumiți acasă: fetița, tatăl și eu. Oameni buni, polițiștii nu sunt puși în stradă să vă facă rău... Sunt acolo pentru voi. Respectați-vă familia, prietenii, vecinii, semenii și nu în ultimul rând legea. FIȚI OAMENI !!!”.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy