O fetiță româncă de 4 ani și tatăl ei au murit, la Vaslui, după ce o mașină de ANGLIA a izbit un camion. Avea peste 180 de km/oră

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Trei mașini s-au ciocnit, luni seară, pe un drum între localitățile Roșiești și Costești, județul Vaslui. Un adult și un minor au decedat, alte 4 persoane în stare gravă.

Un grav accident rutier s-a produs în aceastã searã pe DE 581, pe raza comunei Costești din județu Vaslui.

Conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN24 (E581) Bârlad-Vaslui, între localitățile Roșiești și Costești, județul Vaslui. Trei autoturisme s-au ciocnit și mai multe victime au rămas încarcerate. 

Conform IGSU, un bărbat și un copil au decedat iar alte 4 persoane sunt în stare critică. „În urma accidentului au rezultat 6 victime (4 adulți, 2 minori), din care 2 decedate (1 adult, 1 minor) și 4 rănite transportate la spital”, potrivit Mediafax.

Tânărul conducea un autoturism de teren din Marea Britanie

 

Este vorba despre șoferul unei mașini implicate în accident dar și o fetiță de 4 ani. Micuța este fiica șoferului care a provocat tragedia. Patru victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, un bărbat fiind în comă profundă, iar trei persoane, printre care și un bebeluș de 9 luni, au ajuns conștiente, dar au multiple traumatisme provocate de tragicul accident.

Tânărul conducea un autoturism de teren din Marea Britanie, înmatriculat în Vaslui, pe direcţia Vaslui către Iaşi. La un moment dat, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns pe contrasens intrând frontal într-un autovehicul de mare tonaj care circula pe sens opus. Impactul a fost unul deosebit de violent, maşina de teren fiind complet distrusă. 

„Începând cu ora 19:50 a fost pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție. Se intervine cu o autospecială pentru descarcerare grea, două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, patru ambulanțe tip B2 (EPA) și o ambulanță tip C1 (TIM)”, au arătat reprezentanții ISU Vaslui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel