O femeie și un bărbat, găsiți înjunghiați în casă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

O femeie de 51 de ani și un bărbat de 52 de ani au fost găsiți morți, luni, într-o locuință din Constanța.

O femeie de 51 de ani și un bărbat de 52 de ani au fost găsiți morți, luni, într-o locuință din Constanța. Cei doi prezentau plăgi tăiate la nivel toracal.

Polițiștii din Constanța au fost sesizați de fiul femeii, care a anunțat că și-ar fi găsit mama și pe concubinul acesteia decedați, în locuința femeii.

“Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la morgă, în vederea executării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, au transmis autoritățile.

 

Înjunghiat în propria casă, în timp ce dormea

 

Incidentele de acest gen sunt tot mai numeroase, astfel că oamenii nu mai sunt în siguranță nici în propria casă. Cel puțin așa poate fi rezumată o altă tragedie, prin care a trecut un brăilean, care a fost înjunghiat în toiul nopții, în timp ce dormea, în propria casă. Agresiunea a avut la bază un act de răzbunare. Cei doi agresori au fost arestați, iar victima a suferit mai multe intervenții chirurgicale, dar a supraviețuit, iar starea sa este stabilă, spun medicii, relatează realitateadebraila.net. 

Un bărbat din satul Spiru Haret, comuna Berteștii de Jos, a fost înjunghiat de doi indivizi din aceeași localitate, în propria casă, în timp ce dormea. Cei doi agresori au fost retinuți pentru 24 de ore, iar judecătorii au dispus măsura arestului preventiv. Cei doi bărbați au vârsta de 20, respectiv 33 de ani, și au vrut să se răzbune pe victimă, după ce fiul celui înjunghiat ar fi avut un conflict cu o rudă a agresorilor.

Victima a fost înjunghiată în abdomen și spate și a fost transportată la spital, unde a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. Potrivit cadrelor medicale, acesta avea leziuni destul de grave, fiind internat la ATI. În cele din urmă, starea sa s-a îmbunătățit, bărbatul fiind stabilizat.

Potrivit autorităților, cei doi agresori sunt acuzați de violare de domiciliu și tentativă la omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel