O femeie și-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, după 24 de ani de căsnicie în Marea Britanie: Aş putea să îl ÎNJUNGHII din nou

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
O femeie și-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, după 24 de ani de căsnicie în Marea Britanie
O femeie și-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, după 24 de ani de căsnicie în Marea Britanie

O crimă conjugală a înfiorat locuitorii din Somerset, Marea Britanie. O femeie de 66 de ani şi-a ucis soţul, cu trei lovituri de cuţit, după ce a fost în repetate rânduri victima abuzurilor şi a violenţei domestice. Femeia şi-a recunoscut fapta şi era îngrijorată că bărbatul ar fi putut supravieţui.

Penelope Jackson, în vârstă de 66 de ani, şi-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, în locuinţa lor din Somerset, Marea Britanie. Victima, David, era un fost militar, care şi-a găsit sfârşitul pe podeaua bucătăriei, într-o baltă de sânge.

Decesul a fost anunţat chiar de făptaşă, pe 13 februarie. Aceasta le-a povestit operatorilor cu calm, într-o convorbire de 18 minute, că soţul ei "zace în bucătărie, sângerând până la moarte - asta dacă are noroc", relatează The Sun.

 

"M-a ameninţat în trecut, dar acum nu o va mai face"

 

În ciuda insistenţelor membrilor Departamentului englez pentru Situaţii de Urgenţă, Penelope Jackson a refuzat să îi acorde măsurile de prim ajutor. "Mi-am ucis soţul pentru că mă săturasem. Aş putea să îl înjunghii din nou. Sunt în hol, în timp ce el e prăbuşit în bucătărie, într-o baltă de sânge. M-a ameninţat în trecut, dar acum nu o va mai face. Ştiu că înregistraţi convorbirea", a mărturisit femeia. 

Penelope le-a spus anchetatorilor că era sătulă de abuzurile suferite de-a lungul celor 24 de ani de căsnicie: "Merită tot ce i-am făcut. Accept consecinţele faptelor mele. L-am înjunghiat o dată, iar el mi-a spus să nu repet gestul. Aşa că l-am înjunghiat iar, de alte două ori". Apoi, femeia a adăugat că l-ar fi înjunghiat în inimă, dacă ar fi avut aşa ceva. Victima apucase să cheme ambulanţa înainte de apelul înfiorător al soţiei.

În timp ce poliţiştii o escortau spre maşină, Penelope Jackson a întrebat dacă îşi poate lua haina. Criminala era îngrijorată că salvatorii l-ar putea resuscita pe bărbat: "Trebuia să-l rănesc mai mult". Şi-a recunoscut faptele şi în faţa judecătorului, precizând că nu simte nicio urmă de regret. "Aş face-o din nou, chiar dacă m-aţi închide 125 de milioane de ani. Merită", a adăugat ea.

 

Români acuzați că și-au ucis bebelușul de doar șase luni: „Diavolul a intrat în mine“ 

 

Zilele trecute o ală crimă a șocat opinia publică din Marea Briitanie. Un cuplu de români este acuzat că și-a ucis bebelușul.  Părinții micuțului de doar 6 luni, Mihai-Cătălin G. și Gabriela I., au apărut luni în fața instanței din Liverpool. Acum femeia își acuză concubinul că el ar fi ucis bebelușul, cât timp ea era la cumpărături.

Avocatul mamei l-a acuzat, ieri, pe iubitul acesteia că este responsabil de rănirea mortală a bebelușului, cât timp femeia a mers la un magazin din colț. Mihai-Cătălin G. și Gabriela I., de origine română, sunt judecați la Liverpool Crown Court în urma morții fiului lor de șase luni, Robert, la 21 februarie anul acesta. Bărbatul neagă o acuzație de omor, în timp ce soția sa neagă o acuzație de provocare sau permiterea morții unui copil. Cuplul se mutase din România natală în 2019 la Widnes, unde Ion avea familia.

Fiul lor, Robert, care avea doar șase luni când a murit, era bolnav de sindromul Down, alături de o serie de alte complicații medicale. Și-a petrecut cea mai mare parte a scurtei sale vieți în spital, dar s-a întors să locuiască cu părinții și sora sa mai mare la adresa lor din Mersey Road, Widnes, chiar înainte de Crăciun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel