Spania. O femeie și-a înscenat răpirea și a folosit banii de răscumpărare de la soț pentru a juca la bingo

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Românca răpită în Gaza face un apel disperat într-o nouă filmare: „Ați eșuat, ne-ați abandonat, vrem să mergem acasă!"
Românca răpită în Gaza face un apel disperat într-o nouă filmare: „Ați eșuat, ne-ați abandonat, vrem să mergem acasă!"

O femeie din Spania și-a înscenat răpirea, iar banii primiți din partea soțului pentru răscumpărarea sa au fost jucați, chiar de ea, la bingo.

Femeia de 47 de ani și-a înscenat răpirea chiar când soțul ei se afla în spital. Crezând că soția sa este în pericol de moarte, bărbatul a plătit o răscumpărare de 5.000 de lire sterline, conform Mirror. 

El a primit mesaje în care i se spunea că soția sa a fost răpită și cum trebuie să procedeze pentru ca aceasta să fie eliberată.

Poliția a fost anunțată și imediat oamenii legii au descoperit imagini cu ea în timp ce retragea banii respectivi chiar înainte de a merge la o sală de bingo, conform Știrile Protv.

Femeia a fost prinsă într-un cazinou din Badalona, lângă Barcelona și arestată chiar în timpul unei partide de bingo.

 

Și-a înscenat răpirea și i-a cerut soțului răscumpărare

 

Un caz asemănător a avut loc și în țara noastră, mai exact în orașul Tismana, unde o femeie și-a înscenat răpirea și i-a cerut soțului 5.000 de lei drept răscumpărare. Presupusa victimă a fost găsită de polițiști pe stradă. Aceștia au reținut-o pe loc și au dus-o la audieri.

Ancheta a început după ce un bărbat a sunat la Poliție pentru a anunța că soția sa a fost răpită, conform polițiștilor citați de Mediafax. „Un bărbat din orașul Tismana, a sesizat prin apelul 112 faptul că soția sa, de 36 de ani, a plecat de două ore de acasă și presupune că e ținută cu forța de ginerele său, la locuința acestuia din orașul Tismana, întrucât a primit un telefon anonim în care o persoană i-a comunicat faptul că o să-și vadă soția doar atunci când fata apelantului se va întoarce la fostul ginere”, au explicat reprezentanții Poliției.

 

Polițiștii au deschis dosar penal

 

În urma audierilor s-a stabilit că femeia și-a înscenat răpirea. A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate și șantaj.

„Din cercetările efectuate a reieșit faptul că femeia și-ar fi înscenat lipsirea de libertate, inducându-l în eroare pe soțul său cum că ar fi fost răpită de persoane necunoscute, împrejurare în care i-a solicitat telefonic, în repetate rânduri, suma de 5. 000 de lei pentru eliberarea sa. În baza probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj și inducere în eroare a organelor judiciare, iar polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore ore a femeii, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel