O mamă și-a aruncat fetița de 4 ani pe fereastră. Disperat, frățiorul mai mare o ruga pe femeie să se oprescă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O mamă și-a aruncat fetița de 4 ani pe fereastră. Disperat, frățiorul mai mare o ruga pe femeie să se oprescă
O mamă și-a aruncat fetița de 4 ani pe fereastră. Disperat, frățiorul mai mare o ruga pe femeie să se oprescă

Caz șocant într-un orășel. O fetiță de 4 anișori a fost la un pas de moarte, după ce propria sa mamă a aruncat-o pe fereastră, de la etajul 3. În acest timp, frățiorul mai mare al copilei o implora pe tânăra de 25 de ani să se oprească.

Tragedia a avut loc în urmă cu două zile, într-un bloc din Rostov, un oraș din regiunea Iaroslav, Rusia. O tânără de 25 de ani a fost reținută și este anchetată de autorități, după ce și-a aruncat fiica de 4 ani pe fereastră, de la etajul 3.

Băiețelului mai mare, cu ochii în lacrimi, și-a implorat mama să îi lase în pace surioara. Potrivit publicației progorod76.ru, femeia era agitată și tremura. Cu toate că fiului ei, elev în clasa I, o ruga să renunțe la gestul său, Anna și-a aruncat fiica de la fereastră. Miraculos, micuța a supraviețuit și a fost transportată cu elicopterul la spitalul Solovievskaya. Fetița are coastele și clavicula fracturate, iar recuperarea va fi una îndelungată, spun medicii.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că tânăra de 25 de ani avea probleme psihice. Se pare că intenționa să o omoare pe micuța de 4 ani, apoi să se sinucidă.  Acum, băiețelul femeii este în siguranță cu tatăl lui. După ce au intrat în apartament, anchetatorii au găsit pe masa din bucătărie otravă pentru gândaci. Potrivit datelor preliminare, înainte de a-și arunca fiica pe geam, tânăra i-ar fi dat micuței să bea din această otravă. Femeia a fost reținută și acuzată de tentativă de omor. Cel mai probabil, va fi trimisă la un spital de psihiatrie.

 

 

O fetiță de 10 ani a fost găsită într-o pădure, lângă cadavrul mamei

 

Un alt caz șocant a avut loc tot în Rusia. O fetiță de 10 ani a fost găsită într-o pădure din Rusia, lângă cadavrul mamei. Femeia murise din cauza hipotermiei.

Potrivit autorităților, fetița plecase alături de mama ei la o plimbare pe timp de zi, într-o pădure. Se pare că acestea nu erau îmbrăcate adecvat și nu purtau haine potrivite temperaturilor scăzute, mai ales celor de peste noapte, potrivit ȘtirileProtv.

Cele două au fost descoperite de o echipă care a pornit în căutarea lor. Mai exact, un grup de 80 de voluntari, câini ai poliției, drone și un elicopter au încercat să le găsească pe cele două. Într-un final, fata a fost găsită, în pădure, la aproximativ 8 km distanță de unde fusese văzută, alături de mama ei, ultima dată. Copilului i s-a acordat asistență medicală, fetița fiind îmbrăcată în haine noi și dusă la spital, scrie The Sun.

 

Viața copilei nu este în pericol

 

Potrivit presei locale, fetița ar fi stat toată noaptea lângă cadavrul mamei sale. Cu toate acestea, potrivit anchetatorilor: „Viața și sănătatea fetiței nu sunt în pericol, în acest moment”, a declarat un reprezentant al comitetului de anchetă rus.

Cei apropiați au declarat că, în ultimul timp, femeia în vârstă de 36 de ani fusese tulburată de moartea mamei sale, din cauza Covid-19. Până la acel moment, bunica fetiței fusese cea care a avut grijă de aceasta. 

„Vom vedea ce se va întâmpla cu tutela fetiței. Căutările au fost serioase, am avut la dispoziție doar câteva ore. Cu toții am înțeles că trebuie să ne grăbim. Erau temperaturi de îngheț. Ne temeam pentru viața ei”, a declarat un oficial local, scrie ȘtirileProtv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel