O femeie din Belgia a găsit bijuteria în valoare de 2.500 de euro la desertul de la cofetaria din Bruges: „Cu greu îmi venea să cred”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O femeie din Bruges a găsit o bijuterie în valoare de 2.500 de euro într-un desert de Bobotează - Cu greu îmi venea să cred. Sursa - vrt.be
O femeie din Bruges a găsit o bijuterie în valoare de 2.500 de euro într-un desert de Bobotează - Cu greu îmi venea să cred. Sursa - vrt.be

Natascha Eggermont din Bruges, Belgia, este una dintre cele trei norocoase care au găsit o bijuterie în valoare de 2.500 de euro, într-o prăjitură de Bobotează de la patiseria Van Mullem.

Este un colier cu pandantiv din aur în formă de coroană, înserat cu diamante. „Soțul meu credea în asta, dar nu mă așteptam deloc”, spune ea. „Neîncredere pură”, este prima reacție a Natascha Eggermont, în vârstă de 54 de ani, din Bruges. 

Brutarul Servaas Van Mullem a vândut în total 500 de prăjituri de Bobotează care ar fi putut conține bijuteria. "Din fericire, am ajuns la timp să comandăm desertul, pentru că soțul meu și-a dorit foarte mult să intre în acțiune. A crezut că putem câștiga și a avut dreptate. Bijuteria este atât de frumoasă încât vreau să o port eu și, cu siguranță, nu o voi vinde", spune Natascha Eggermont.

O brutărie din Belgia va ascunde trei bijuterii din aur de 7.500 de euro în prăjiturile de Bobotează: „Clienții le vor mânca cu multă atenție”

„De fapt, am vrut să așteptăm până sâmbătă pentru a tăia tortul, dar abia așteptam să verificăm. De aceea soțul meu și fiica mea au tăiat tortul vineri și spre marea mea surpriză am văzut că ceva, acoperit cu hârtie argintie, era în interiorul tortului. Soțul meu a fost imediat euforic. Nu am crezut ca este bijuteria, dar când am deschis-o, am văzut-o cu ochii mei: o coroana de aur", scrie nieuwsblad.be.

Natascha este hotărâtă și nu vrea să vândă bijuteria. „Vreau să o port eu. Ne-am dus direct la bijutier sâmbătă după-amiază și ne-a explicat cum a fost făcută bijuteria. Se pare că s-a bătut și o bucată de dantelă. Ar fi mare păcat să vinzi ceva atât de frumos pentru a-și obține valoarea în bani", a conchis femeia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel