O femeie care urma să ajungă în Spania a născut în toaleta avionului: „Tamara habar nu avea că e însărcinată, a fost șocată de eveniment“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: FanPage.it
Sursa foto: FanPage.it

Tamara s-a plâns de dureri de burta în timpul zborului spre Amsterdam, s-a dus la toaletă unde a născut, deși nu știa că este însărcinată. Din fericire, în același avion se aflau doi medici și o asistentă medicală, care au intervenit și au ajutat-o pe proaspăta mamă. Din recunoștință față de ei, mămica Tamara a decis să numească copilul Maximiliano, numele unuia dintre medici.

Se afla în mijlocul unui zbor intercontinental cu avionul când a simțit dureri în abdomen, așa că a fugit la baie, însă aici, spre uimirea tuturor, femeia a născut, deși nu a știut niciun moment că este însărcinată.

Scena incredibilă s-a petrecut într-un un zbor KLM de la Guyaquil, Ecuador, la Amsterdam, Europa. Femeia, identificată ca fiind Tamara, se îmbarcase în America de Sud, în drum spre Spania, cu escală pe aeroportul Schipol din Amsterdam. În timpul zborului de mai bine de 11 ore, însă, a venit surpriza.

O femeie care urma să ajungă în Spania a născut în toaleta avionului

 

Presa olandeză a relatat povestea după ce femeia a fost salvată și asistată pe aeroportul din Amsterdam. „Cu câteva ore înainte de a ateriza în Olanda, a avut dureri de stomac și a decis să meargă la baie“, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului olandez pentru ziarul local NL Times, dezvăluind: „Spre surprinderea ei, după două contracții, s-a trezit brusc cu un bebeluș în mâini“.

"Tamara habar nu avea că este însărcinată și a fost destul de surprinsă de eveniment", au adăugat cei de la spital, unde s-au ocupat de ea atât din punct de vedere medical, cât și pentru actele necesare.

Cu toate acestea, înainte de intervenția ajutoarelor de la sol, asistența la bordul avionului a fost crucială. După cum a confirmat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, din fericire, în același avion se aflau doi medici și o asistentă medicală austrieci care au intervenit și au ajutat-o pe proaspăta mamă.

„Tamara habar nu avea că e însărcinată, a fost șocată de eveniment“

 

Din recunoștință față de aceștia, femeia a decis să numească copilul Maximiliano, după numele unuia dintre medici.

"Atât Tamara, cât și Maximiliano sunt, din fericire, sănătoși", a declarat spitalul Spaarne Gasthuis, adăugând: "Echipa din maternitate a făcut tot posibilul pentru a se asigura că ambii au primit îngrijiri adecvate și ajutor cu actele necesare pentru Maximiliano. Mama și fiul vor călători la Madrid cât mai curând posibil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel