O femeie a mers la spital pentru un control, dar a rămas fără mâini și fără picioare

Eduard Pascu |
Data publicării:

O femeie s-a dus la clinică pentru o banală examinare la stomac însă tratamentul prescris greșit i-a schimbat viața cu totul.

Femeia, care a lucrat în trecut ca asistentă medicală, a mers la un control într-o clinică din Nimes, în Franţa, după ce contactase un virus la stomac, conform publicației 20 minutes

În urma consultaţiei, medicii de la clinica unde femeia a mers pentru investigaţii au decis un tratament dar au greşit schema de tratament care trebuia să îi fie administrat.

În ciuda faptului că dosarul medical arăta că Stephanie era alergică la penicilină, medicii nu au ţinut cont de acest lucru. 

În urma tratamentului administrat, femeia a intrat în şoc anafilactic. După luni cumplite pentru femeie, în care a fost nevoită să fie operată pentru scoaterea sistemului digestiv care fusese afectat complet, medicii au luat decizia de a-i amputa toate cele 4 membre.

Destinul acesteia este cu atât mai cumplit cu cât femeia şi iubitul ei se pregăteau de nuntă. Cumplitul eveniment i-a schimbat întreaga viaţă: ”Mi-am pierdut membrele, am ratat căsătoria, am rămas fără slujba”, a mărturisit Stephanie. 

Femeia în vârstă de 40 de ani se adaptează acum la noua ei viață, reușind să îşi cumpere o casă din banii pe care i-a primit drept despăgubire de la Oficiul Naţional de Compensare a Accidentelor Medicale. 

Clinica a fost dată în judecată, iar magistrații vor avea ultimul cuvânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel