O femeie a fost înțepată de un scorpion, după ce a cumpărat banane de la Lidl

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O femeie a fost înțepată de un scorpion, după ce a cumpărat banane de la Lidl / Foto: Unsplash
O femeie a fost înțepată de un scorpion, după ce a cumpărat banane de la Lidl / Foto: Unsplash

Incident șocant la un supermarket din Iași! O femeie a fost înțepată de un scorpion, după ce ar fi cumpărăt banane de la un magazin Lidl. Aceasta crede că scorpionul ar fi fost ascuns printre banane și ajuns la ea acasă în punga de cumpărături. 

Femeia a rămas fără cuvinte când un scoprion ar fi înțepat-o în mână, atunci când a vrut să scoate din pungă, bananele proaspăt cumpărate dintr-un Lidl din Iași. Fructele proveneau din Ecuador.

Românca este de părere că scorpionul ar fi fost adus cu un transport de banane din Ecuador direct în magazin. Aceasta a adus vietatea acasă, după ce ar fi cumpărat banane din Lidl acum câteva zile. Însă, femeia a fost înțepată aseară și abia spre dimineață și-a dat seama că este vorba despre un scorpion. Nici prin cap nu i-a trecut la început de pericolul care o paște.

 

Medici uimiți de femeia care s-a prezentat la spital cu înțepături de scorpion

 

Ieșeanca s-a prezentat la Spitalul de Boli Infecțioase, unde a fost evaluată de medici. Femeia prezenta o înțepătură de mici dimensiuni, chiar dacă nu avea simptome clare în urma înțepăturii de scorpion. I s-a recomandat să meargă la UPU, dacă ulterior apar semne că i-ar fi mai rău.

Incidentul se putea transforma într-o adevărată tragedie, având în vedere că veninul scorpionului poate fi letal. Chiar şi aşa însă, ea a primit la spital tratament de specialitate. Şi nu este pentru prima oară când se întâmplă astfel de evenimente. Acum doi ani, o vânzătoare din Constanţa a fost înţepată de un scorpion care se afla într-o ladă cu căpşuni, conform Observator.

 

Vezi și

 

Lidl GB va ridica toate limitele de cumpărare a salatelor până luni

 

Supermarketul de tip discount Lidl GB va ridica toate limitele de cumpărare de către clienți la salate de legume până luni, după săptămâni de penurie în industrie, a declarat vineri.

Măsura luată de Lidl urmează relaxării limitelor de către rivalii britanici Asda și Morrisons la începutul acestei săptămâni.

Impactul asupra importurilor din cauza recoltelor perturbate din sudul Europei și nordul Africii din cauza vremii neobișnuite a fost exacerbat de fermierii britanici care au plantat mai puține culturi sub sere din cauza prețurilor încă ridicate la energie.

Cu toate acestea, Asda a eliminat limitele pentru cumpărătorii care cumpărau castraveți, salată, pungi de salată, broccoli, conopidă și zmeură.

Continuă știrea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel