O fată de 15 ani, omorâtă cu brutalitate de un coleg, după ce i-a spus că este însărcinată cu copilul lui: „A ucis-o ca pe un câine”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O fată de 15 ani, omorâtă cu brutalitate de un coleg, după ce i-a spus că este însărcinată cu copilul lui: „A ucis-o ca pe un câine”
O fată de 15 ani, omorâtă cu brutalitate de un coleg, după ce i-a spus că este însărcinată cu copilul lui: „A ucis-o ca pe un câine”

Lucia, o tânără de 15 ani, a fost ucisă cu brutalitate de un coleg, după ce i-a spus acestuia că este însărcinată cu copilul lui. 

Lucia a fost bătută brutal cu o piatră și ucisă de colegul ei de clasă, în Argentina, după ce a recunoscut că este însărcinată cu copilul său.

Până la acest moment, anchetatorii au dezvăluit că Lucia a fost lovită în mod repetat peste cap cu o piatră și înjunghiată de peste zeci de ori în gât și stomac, marți, în Mendoza.

Colegul ei de clasă de 14 ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, se crede că a ucis-o pe Lucia după ce i-a spus că este însărcinată.

„A ucis-o ca pe un câine, înjunghind-o pe tot corpul și lăsându-i fața desfigurată”, a precizat tatăl victimei.

 

Viitoarea mamă a fost descoperită de un vecin


Înainte ca teribila crimă să aibă loc, suspectul i-ar fi cerut Luciei să se întâlnească cu el într-o casă abandonată unde a bătut-o brutal și apoi a înjunghiat-o de 10-15 ori. Băiatul a abandonat apoi cadavrul Luciei și a fugit de la fața locului.

Viitoarea mamă a fost descoperită de un vecin doar 20 de minute mai târziu, dar în mod devastator rănile ei au fost atât de grave încât murise deja.

Autopsia a constatat de atunci că Lucia suferise diferite răni din cauza bătăii și înjunghierii pe tot corpul, dar moartea ei a fost cauzată de o rână adâncă din stomac.

 

Presupusul criminal al Luciei a fost găsit

 

Comunitatea locală a fost zdruncinată de moartea adolescentei, organizând un miting pentru a cere autorităților să facă dreptate

Presupusul criminal al Luciei a fost găsit după ce un martor a spus în cele din urmă polițiștilor că și-a văzut colegul de clasă lângă casa abandonată în momentul crimei. Autoritățile l-au reținut pe băiatul de 14 ani, care a ajuns să mărturisească crima cumplită după ce i-a spus că este însărcinată.

Poliția a făcut percheziții în casa presupusului criminal și a găsit o pereche de adidași acoperiți de sânge și cuțitul cu care se crede că a înjunghiat-o pe Lucia.

Ancheta este în curs de desfășurare și se ocupă în prezent procurorul penal pentru minori, Gustavo Farmache.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel