O fată dată dispărută, salvată de un gest pe care l-a învățat de pe TikTok - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O fată dată dispărută, salvată de un gest pe care l-a învățat de pe TikTok - VIDEO
O fată dată dispărută, salvată de un gest pe care l-a învățat de pe TikTok - VIDEO

O adolescentă din Carolina de Nord dată dispărută a fost salvată de poliția din Kentucky după ce a făcut un gest de ajutor cunoscut pe TikTok pentru a reprezenta violența în familie.

Adolescenta de 16 ani din Asheville, Carolina de Nord, a fost dată dispărută marți de părinții ei, potrivit Biroului șerifului din comitatul Laurel din Kentucky. Joi, un șofer din Kentucky a sunat la 911 pentru a anunța că a văzut o fată aflată în dificultate într-un vehicul pe autostradă.

„Reclamantul se afla în spatele vehiculului și a observat că o pasageră din vehicul făcea gesturi cu mâna care sunt cunoscute pe platforma de socializare ‘Tik Tok’ pentru a reprezenta violența în familie - am nevoie de ajutor - violență domestică”, se arată în comunicatul postat vineri de Biroul șerifului din comitatul Laurel.

 

Adolescenta învățase gestul cu mâna pe TikTok

 

Gestul este făcut cu o singură mână, iar persoana în cauză îl poate folosi atunci când se află în dificultate, potrivit Fundației canadiene a femeilor.

Iată cum se face acest gest devenit viral pe TikTok:

 

Poliția a declarat că adolescenta învățase gestul cu mâna pe TikTok. Persoana care a sunat la 911 a rămas în spatele vehiculului timp de șapte mile, transmițând informații poliției, potrivit Știrile PRO TV. Astfel, oamenii legii au reușit să oprească mașina și să o salveze pe tânără.

Suspectul a dus-o inițial pe adolescentă din Carolina de Nord în Ohio, unde are rude. Ei au părăsit Ohio după ce rudele au aflat că fata era minoră și a fost dat dispărută, potrivit poliției.

Poliția l-a arestat pe bărbat joi și l-a acuzat de detenție ilegală a unui minor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel