O dubă a fost spulberată de TIR, la câteva clipe după ce au coborât muncitorii români

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
O dubă a fost spulberată de TIR, la câteva clipe după ce au coborât muncitorii români
O dubă a fost spulberată de TIR, la câteva clipe după ce au coborât muncitorii români

Câțiva angajați ai regiei de transport local din Oradea au fost la un pas de o tragedie. Muncitorii tocmai coborâseră dintr-o maşină de intervenție, când autovehiculul a fost izbit violent de un autotren, care venea din spate.

Vehiculul a fost proiectat la peste 20 de metri, a îndoit parapetul metalic de pe marginea șoselei, și a rămas suspendat pe jumătate în aer.

Şoferul, care se afla în mașină, a scăpat ca prin minune, cu răni ușoare.

Accidentul s-a petrecut pe șoseaua de centură a Oradei, la ieșirea de pe un pod. Muncitorii tocmai își luaseră ustensilele de curăţenie, din autoutilitara parcată în alveola unei stații de autobuz, și s-au apucat să spele pereții adăpostului pentru pasageri. Atunci a avut loc impactul.

„Asta s-o-ntâmplat în fracţiuni de secundă. Eu eram aicea, pe scară, sus, şi prin spatele meu o trecut TIR-ul. Dar numai fracţiuni de secundă, “buuum!” Şi-odată am văzut maşina unde-i acuma, maşina noastră”, a spus un angajat OTL, potrivit Știrile PRO TV.

„Spălam aicea, dintr-o dată am auzit bubuitura şi, după ce am auzit bubuitura, am fugit să vedem ce s-a întâmplat cu şoferul. Era căzut şi îi curgea sânge de aicea”, a spus un alt angajat.

 

Muncitorii au scăpat teferi

 

Din fericire, muncitorii au scăpat teferi, mai puţin şoferul autoutiloitarei, care a fost transportat la spital.

„Era parcat aici, s-or apucat să spele copertina, o venit TIR-ul din spate, şi vedeţi ce s-o întâmplat, l-o lovit”, a explicat Daniel Druga şef de autobaza OTL.

„Din cauza neatenţiei în conducere, a tamponat din spate o autoutilitară care era oprită în alveola pentru autobuz. În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a autoutilitarei şi vătămarea corporală uşoară a conducătorului acesteia”, spune Comisar-şef Alin Gherman, şef Birou Rutier Oradea.

După ce vor stabili exact cum s-a petrecut accidentul, poliţiştii vor lua măsurile legale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel