O doctoră, infectată cu Covid, a murit pentru că s-a tratat acasă. Era nevaccinată

Georgiana Dragomir |
Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Pană a murit de Covid pentru că s-a tratat acasă
Mirela Pană a murit de Covid pentru că s-a tratat acasă

O doctoră a crezut că se poate trata singură de Covid și a murit.  Este vorba despre  Mirela Pană, în vârstă de 58 de ani, care lucra la Policlinica Militară din Buzău.

Mirela Pană încercat să se trateze singură, acasă, timp de trei săptămâni. Abia când a văzut că starea sa de sănătate începe să se agraveze, medicul a decis să meargă la Spitalul Judeţean Buzău, acolo unde a fost diagnosticată cu coronavirus.

Femeia a fost internată în secţia Pneumologie a Spitalului Județean Buzău. Din păcate, starea de sănătate i s-a agravat, astfel că a fost transferată la Spitalul de Urgență ”Dimitrie Gerota” din București, acolo unde a și murit, potrivit stiribuzău.ro.  

Medicul Mirela Pană nu se vaccinase împotriva Covid și avea și alte afecțiuno menționează sursa citată.

România a mai pierdut un medic. A murit din cauza infecției cu Covid

 

Vestea i-a întristat pe colegii săi, dar și pe pacienți. Pe pagina ei de Facebook, curg mesajele de condoleanțe.

”Colega și prietena noastră, dr. Mirela Pana a plecat în altă lume… O lume mai bună. O să ne lipsești, draga noastră!”, a scris Anamaria Arădoaie pe Facebook.

România se află într-o situație critică. Zilnic, numărul deceselor crește simțitor. Sâmbătă, 16 octombrie, s-au înregistrat 352 de decese. Șeful DSU, Raed Arafat, a menționat că „ar trebui tăiat microfonul celor care le spune populației să nu se vaccineze”

Din totalul de 352 de pacienți decedați, 312 erau nevaccinați și 40 vaccinați. Cei 40 de pacienți decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 50 și 80 de ani. 33 dintre pacienții decedați vaccinați prezentau comorbidități, iar pentru 7 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 18.361. Dintre acestea, 1.739 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 429 sunt minori, 394 fiind internați în secții și 35 la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 9.979.566 de teste RT-PCR și 3.878.690 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 25.923 de teste RT-PCR (12.684 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 13.239 la cerere) și 43.326 de teste rapide antigenice.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel