O chelneriță dezvăluie trucul cu care își crește bacșișurile. Urmăritorii ei, supărați: Șmecheria este să oferiți servicii bune!

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O chelneriță dezvăluie pe TikTok trucul cu care își crește bacșișurile
O chelneriță dezvăluie pe TikTok trucul cu care își crește bacșișurile

Unul dintre cele mai grele joburi este cel de ospătar. Ziua devine mai bună atunci când un client amabil îți lasă un bacșiș bun și îți mulțumește.

Și dacă există cineva care știe foarte bine să-ți înveselească zilele, este La Hostelera Cabreada, o chelneriță  celebră pe TikTok, deoarece povestește anecdote sau experiențele sale legate de meseria sa. 

Recent, ea a dezvăluit trucul pentru a câștiga mai multe bacșișuri. Acesta este un „sfat” pentru a-i face pe clienți să lase un bacșiș mai mare fără  să-și dea seama. Este vorba despre cu ceva asemănător unui truc psihologic, după cum explică „La Hostelera Cabreada”.

”Un mic truc ca un client să lase un bacșiș mai mare. Nu-i da rest o monedă de un euro și o monedă de 50 de euro, pentru că acel client va lua moneda de 1 euro. Dă-i rest mai multe monede și clientul ți le va lăsa șie”, a dezvăluit chelnerița. Acest truc funcționează de obicei în aproape toate cazurile.

Comentariile utilizatorilor rețelei de socializare nu au întârziat să apară. Majoritatea dintre comentatorii au spus că, de obicei, nu lasă bacșiș: „Nu las niciodată bacșiș, ai salariu!”; Dacă mă taxează 8,50 euro pentru 2 cafele și o infuzie, nu voi lăsa nimic!”; „Șmecheria este să oferiți servicii bune”; ”Nu las niciodată bacșiș. Și eu muncesc și nu primesc bacșiș”; ”Un mic truc, dacă îmi dau mai mulți bani îi păstrez pe toți”.

@lahostelera Tu tiras mucho??#hosteleria #camareros #cerveza #aprendeentiktok #maestra #risas #gracioso #todo #perdon ♬ LALA - Myke Towers

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel