O casieră explică cum sunt păcăliți clienții la supermarket. Evitați cumpărăturile în zilele de Luni

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O casieră a explicat cât de ușor pot fi păcăliți clienții supermarketurilor. 

O fostă casieră, cu ani de experiență în domeniu, a dezvăluit că verificarea atentă a bonurilor poate face diferența între economii și cheltuieli inutile, mai ales în zilele de Luni.

Promoțiile nu se înregistrează 

 

Fosta casieră explică că riscul ca erorile să se strecoare este mult mai mare decât credem, mai ales când vine vora de produse care nu au un preț exact, cum sunt cele vrac. Din cauza aglomerației și forfotei din supermarket, când casiera trebuie să introducă manual numărul codului de bare, se pot face greșeli cumplite. Câteva mere se pot transforma în cartofi, doar dacă casiera apasă o cifră greșită. 

Surpriza poate fi și mai mare în zilele de Luni, atunci când supermarketurile introduc noi oferte speciale, iar sistemele caselor de marcat pot să nu fie actualizate încă. Aceasta înseamnă că prețurile promoționale nu sunt întotdeauna corect reflectate în bonuri, iar clienții riscă să plătească mai mult decât ar trebui, relatează HNA

De aceea, recomandarea fostei casiere este să acordăm o atenție sporită bonurilor după cumpărături, mai ales în zilele de Luni. Chiar dacă poate părea incomod să verificăm fiecare produs cumpărat, corectarea imediată a oricăror erori este crucială. Este în interesul atât al cumpărătorilor, cât și al casieriei, să se asigure că sumele înregistrate sunt corecte. Din păcate, în cazul în care există discrepanțe între prețul plătit și prețul corect, opțiunile cumpărătorilor sunt limitate, iar reclamațiile pot fi dificil de urmărit din punct de vedere legal.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel