O bătrânică din județul Buzău a fost găsită decedată în fântână. Lumea din sat o căuta de mai bine de o săptămână

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O bătrânică din județul Buzău a fost găsită decedată. Lumea din sat o căuta de mai bine de o săptămână
O bătrânică din județul Buzău a fost găsită decedată. Lumea din sat o căuta de mai bine de o săptămână

O femeie, în vârstă de 85 de ani, și-a găsit sfârșitul într-o fântână din satul Sălcioara, comuna Smeeni, județul Buzău. Bătrâna era văduvă și bolnavă, iar de mai bine de 10 zile, vecinii ei nu mai avuseseră contact cu ea.

Un sfârșit tragic pentru o bătrânică de la Buzău. Aceasta a dispărut acum ceva timp din curte și localnicii satului, nu se mai întâlniseră cu dumneaei nici măcar la magazin. Astfel, lumea a început să își pună întrebări despre femeie.

Potrivit primelor informații, femeia era văduvă și trăia singură, așa că se mai îngrijea de ea câte o vecină. În momentul în care legătura cu ceilalți săteni s-a rupt complet, au pornit căutările.

Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului, dar a fost prea târziu. Autoritățile au scos trupul neînsuflețit din fântână.  Un alt motiv îngrijorător pentru locuitori era de asemenea, un miros ciudat care venea din apropierea casei femei. Astfel, polițiștii au aflat despre caz.

 

Victima era dispărută de 10 zile

 

Doamna în vârstă de 85 de ani nu mai fusese văzută de nimeni de aproximativ 10 zile. Oamenii legii au pătruns în locuința acesteia, unde au descoperit camera aranjată și fără semne de agresiune. În mijlocul patului erau hainele și actul de identitate al victimei.

Din păcate, a fost prea târziu pentru femeie. Medicii nu au avut cum să o salveze, aceasta fiind declarată moartă de mai multe zile. Acst lucru a fost confirmat și de mirosul urât pe care l-au simțit localnicii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel