O ambulanță a fost prădată de hoți în fața spitalului Ruggi din Salerno

Eduard Pascu |
Data publicării:

Hoții fură orice, oricum de oriunde. Asta o dovedește cel mai recent furt din Italia. Indivizi lipsiți de scrupule au jefuit o ambulanță în timp ce personalul se ocupa de un pacient aflat în cod roșu.

Pe pagina Facebok a asociației “Nessuno tocchi Ippocrate”, a anunțat un furt comis un furt împotriva ambulanței din Baronissi, în zona Salerno, de unde a fost furat un rucsac. Hoții au dat lovitura în timp personalul medical se afla în camera de urgență a spitalului Ruggi din Salerno.

"Dragi colegi. Astăzi un rucsac a fost furat din ambulanța medicală a SAUT din Baronissi (SA), în timp ce se afla parcată în fața camerei de urgență a spitalului Ruggi din Salerno. Cineva s-a strecurat în ambulanță în timp ce personalul (medic, asistent medical, șofer) se ocupa de predarea unui pacient cu cod roșu. A fost depusă o plângere și sperăm ca în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere hoțul să fie prins. În prezent, fără rucsac avem mari dificultăți în a ne face datoria”, se arată în postare.

”Sperăm din toată inima că cel care a comis acest furt îi este atât de rușine și va returna rucsacul proprietarului de drept. Ne exprimăm solidaritatea față de personalul medical care în fiecare zi se luptă cu ticăloși, violenți și agresivi și, în pofida acestui lucru, își continuă munca cu profesionalism și demnitate", a comentat consilierul regional Francesco Emilio Borrelli.

Sursa foto: Arhivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel