Nuntă cu 200 de români, oprită de luptătorii de la SAS: Invitații, trimiși acasă în mijlocul petrecerii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto: Poliția Română
Foto: Poliția Română

O nuntă din Slatina a fost oprită cu mascații. Organizatorii evenimentului la care participau aproximativ 200 de persoane au fost amendați.

Evenimentul era în plină desfășurare, miercuri seară, într-un restaurant din Slatina, iar polițiștii au fost chemați la fața locului printr-un apel la 112.

Oamenii legii, sprijiniți de colegii lor de la trupele speciale, au constatat că era deranjată ordinea și liniștea publică iar normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală era încălcate.

Autorităţile au suspendat desfăşurarea evenimentului, se arată într-un comunicat al IPJ OLT.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru a efectua verificări. Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală, reprezentanţii autorităţilor au dispus suspendarea evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Olt, potrivit Știrile PRO TV.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel